2013-05-01 10:48:04
Φωτογραφία για Από καυτή καλλονή…παρουσιάστρια στην ιρανική τηλεόραση
Εντυπωσιακή ξανθιά με τέλειες αναλογίες που φλερτάρει μανιωδώς με τον φακό, τηλεοπτικό ή φωτογραφικό: Με τα παραπάνω προσόντα μόνο τους συντηρητικούς του Ιράν δεν θα μπορούσε να γοητεύσει η Edwina Storie από την Αυστραλία. Ίσως να τους σοκάρει μόνο Κι όμως η καλλονή, πρώην μοντέλο, αποτελεί το πρόσωπο της ιρανικής τηλεόρασης που συζητείται ίσως όσο κανένα άλλο. Προσελήφθη ως ανταποκρίτρια του Press Tv, του ιρανικού διεθνούς δικτύου στην αγγλική γλώσσα. Το εν λόγω κανάλι δημιουργήθηκε το 2007 κι αποτελεί κάτι σαν… εκπρόσωπο τύπου των αρχών ης Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν.

Για να μπορέσει, δε, να προσληφθεί η πανέμορφη Εντουϊνα στην καινούργια της δουλειά χρειάστηκε να σβήσει όλο το… αμαρτωλό παρελθόν της: καλαίσθητες γυμνές φωτογραφίες, σέξι αναρτήσεις στο Facebook, tweets όπου εκφράζει το πάθος της για την σαμπάνια. Τίποτα το μεμπτό στην πατρίδα της, την Αυστραλία. Συμπεριφορές όμως που θα μπορούσαν να τις πληρώσει ακόμα και με την ίδια της την ζωή στο Ιράν, αφού θα κρίνονταν άκρως προσβλητικές. Αντιθέτως, η ξανθιά ρεπόρτερ φορά μαντήλα, καταγγέλλει τον πρότερο αμαρτωλό της βίο και προτάσσει τη συνειδητή επιλογή που έκανε να στραφεί για δουλειά προς το αυστηρό ιρανικό καθεστώς.

Δυστυχώς, όμως, το παρελθόν δύσκολα το εξαφανίζει κανείς. Έτσι η αυστραλιανή ιστοσελίδα VexNews άρχισε να αποκαλύπτει τα μυστικά της Edwina- μεταξύ αυτών κι ότι έχει κερδίσει τον τίτλο της Miss Country το 2009. Μπροστά στις αποκαλύψεις εκείνη δηλώνει σοκαρισμένη και διαβεβαιώνει ότι σκέφτεται να παραιτηθεί. Από την πλευρά τους οι υπεύθυνοι του ιρανικού δικτύου, ερωτώμενοι από γαλλικά μέσα, απέφυγαν να εκφραστούν.
exelixeis.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ