2013-05-01 10:20:03
Φωτογραφία για ΓΛΥΚΑΣ : ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!
Ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου των Βετεράνων του Ολυμπιακού Αντώνης Γλύκας, μίλησε στον «Γαύρο» λέγοντας για τα πρωταθλήματα και τα Κύπελλα του Ολυμπιακού φέτος, σε όλα τα σπορ.

«Ο μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός έχει βάλει μπροστά για την κατάκτηση του 26ου Κυπέλλου Ελλάδος και του 16ου νταμπλ στην ιστορία του. Η ομάδα των 40 πρωταθλημάτων θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος τον Αστέρα Τρίπολης. Μία εξαιρετική ομάδα και πάρα πολύ καλή. Με Ελληνες και ξένους ποδοσφαιριστές, εξίσου αξιόλογους. Είδαμε στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ ότι ήταν ανώτερός του και δίκαια προκρίθηκε στον τελικό και μάλιστα για πρώτη φορά στην ιστορία του. Ομως, ο Ολυμπιακός έχει τη δύναμη και τη δυνατότητα να κατακτήσει το Κύπελλο και να δώσει χαρά στα εκατομμύρια φίλους του Ολυμπιακού σε όλο τον κόσμο.

Ετσι κιόλας, θα κλείσει ιδανικά μία πάρα πολύ καλή χρονιά για την ομάδα μας, λίγο πριν ξεκινήσει η περίοδος της προετοιμασίας και το «χτίσιμο» του Ολυμπιακού της νέας χρονιάς
. Στη νέα χρονιά είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν πολλά ευχάριστα πράγματα για τον Θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Επίσης είμαι πεπεισμένος ότι ο πρόεδρός μας, όπως δήλωσε κιόλας προσφάτως, θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει τον Ολυμπιακό πρώτο στην Ελλάδα και να τον κάνει ακόμα πιο ισχυρό στην Ευρώπη.

Ξέρει τι πρέπει να κάνει ο κ. Μαρινάκης για να συνεχίσει την ερυθρόλευκη κυριαρχία στην Ελλάδα. Επίσης, ο Ολυμπιακός φέτος και όχι μόνο, είναι κυρίαρχος σε όλα τα σπορ. Οι Ανδρες πήραν το πρωτάθλημα και πάνε για το Κύπελλο, ενώ η ομάδα Κ20 κατέκτησε το πρωτάθλημα με παίκτες-ταλέντα από τα σπλάχνα της ομάδας, που τα επόμενα χρόνια θα επανδρώσουν τη μεγάλη ομάδα.

Παράλληλα, η ομάδα μπάσκετ βρίσκεται ήδη στο Final 4 και περιμένουμε να μας δώσει ακόμα μία χαρά κατακτώντας και το φετινό πρωτάθλημα, μετά την προσπάθεια που θα κάνει στο Λονδίνο για να διατηρήσει τα ευρωπαϊκά της σκήπτρα. Πρωταθλήματα επίσης στο βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών και ακολουθεί το πόλο, η κολύμβηση, η ιστιοπλοΐα και πολλά άλλα. Ο Αυτοκράτορας σε όλα τα σπορ είναι εδώ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ