2013-05-01 09:20:16
Φωτογραφία για ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑΪΤΑΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Η μεταγραφή του Μάικλ Ολαϊτάν είναι «κλεισμένη» από καιρό για τον Ολυμπιακό, ανακοινώθηκε χτες και επίσημα ότι το συμβόλαιό του θα είναι τετραετούς διάρκειας και από σήμερα ο 20χρονος Νιγηριανός αρχίζει την προσπάθεια να καθιερωθεί στους ερυθρόλευκους, με την πρώτη προπόνησή του στο Ρέντη.

Για τον Ολαϊτάν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", υπάρχει μεγάλη πίστη στον Ολυμπιακό ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλο ταλέντο αλλά και τεράστιες δυνατότητες εξέλιξης. Αυτή η μεταγραφή είναι ακριβώς στο πλαίσιο των κινήσεων και της στρατηγικής που έχει χαράξει η διοίκηση Μαρινάκη, δηλαδή ένας παίκτης μικρής ηλικίας, με δεδομένες ικανότητες να προσφέρει πολλά στην ομάδα αλλά και μέσω του Ολυμπιακού να βελτιωθεί αγωνιστικά και να ανεβάσει την αξία του.

Ο Ολαϊτάν είναι ποδοσφαιριστής που έχει ήδη δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει σε υψηλό επίπεδο, κάνοντας σπουδαίες εμφανίσεις με τη Βέροια απέναντι σε μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες. Μάλιστα ήταν πρώτος σκόρερ της Βέροιας με 7 γκολ, πρώτος σε ασίστ με 5 και πρώτος σε χρόνο συμμετοχής με 2.634 λεπτά!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ