2013-05-01 07:43:04
Φωτογραφία για Οπαδοί στην προπόνηση του ΠΑΟΚ – Τα... έψαλλαν στους παίκτες!
Στην προπόνηση του ΠΑΟΚ βρέθηκαν την Τρίτη περίπου 100 φίλοι του “δικεφάλου του Βορρά” και είπαν τα παράπονα τους προς τους παίκτες.

“Που είναι το πάθος σας που είναι η μαγκιά σας”, είπαν μεταξύ άλλων οι οπαδοί των Θεσσαλονικέων Η ήττα-αποκλεισμός από τον Αστέρα Τρίπολης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας έφερε μεγάλη αναταραχή στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Δώνης αποτελεί πλέον παρελθόν από τον “δικέφαλο του Βορρά”, αλλά αυτό δεν φαίνεται να... ηρέμησε τους οπαδούς της ομάδας, που θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα και προς τους παίκτες. Εκατό φίλοι των Θεσσαλονικέων βρέθηκαν στην προπόνηση της Τρίτης και τους τα..., έχωσαν για την εικόνα που παρουσίασαν κόντρα στους Αρκάδες.

“Που είναι το πάθος σας που είναι η μαγκιά σας. Δεν έχετε οικονομικά προβλήματα γιατί δεν παίζεται. Κάναμε τόσα χιλιόμετρα να σας βοηθήσουμε να πανηγυρίσουμε μαζί την πρόκριση και εσείς για μια ακόμα φορά μας κεράσατε φαρμάκι”, τους είπαν σε έντονο ύφος, ενώ τους ζήτησαν να αλλάξει άμεσα η εικόνα της ομάδας και να υπάρχει πάθος στους επόμενους αγώνες για να βγει ο ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ.

Η ΠΑΕ -μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο facebook- ανέφερε τα εξής σχετικά με την επίσκεψη των οπαδών: “Σκληρά μηνύματα από οπαδούς στην προπόνηση. Αποδεχόμαστε χωρίς πολλά λόγια ότι υπάρχει πολλή δουλειά μπροστά για να φτάσουμε εκεί που πρέπει”. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ