2013-04-30 17:41:07
Φωτογραφία για «Πέντε χρόνια θέλουν να μoυ βάλουν τρικλοποδιά», δηλώνει η Γερμανού ενώ ποζάρει με τα εσώρουχά της
Για την πρόταση γάμου που αρνήθηκε, το κλάμα που έριξε για άντρα και τις συμπαρουσιαστριές της μίλησε η Ναταλία Γερμανού σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Αν και εκεί που θα σταθούν όλοι είναι ότι φωτογραφήθηκε και πάλι με τα εσώρουχά της.

«Κάθε χρόνια τα μίντια με παρουσιάζουν ως το θύμα μιας συμπαρουσιάστριας που θέλει να μου πάρει τη θέση. Πέντε χρόνια τώρα, υπάρχει πάντα μια συμπαρουσιάστρια που θέλει να μου βάλει τρικλοποδιά. Ούτε κι εγώ μπορώ να εξηγήσω γιατί μου έχουν βγάλει το προφίλ του θύματος, αλλά δε θα κάτσω να το ψάξω κιόλας». Αυτό δήλωσε στο ΟΚ η δημοφιλής παρουσίαστρια, απαντώντας σε σχετικά δημοσιεύματα.

Αν και εκεί που ήταν ακόμη πιο αποκαλυπτική ήταν όσον αφορά τα προσωπικά της « Αυτή την περίοδο είμαι στα χάι μου, είμαι στα ωραία μου και όποιος έρθει στη ζωή μου, νομίζω ότι θα περάσει καλά. Αρκεί να μπορώ να συνεννοηθώ μαζί του και να έχουμε πράγματα να πούμε. Και... να μην θέλει γάμο. (...) Πριν ένα χρόνο που έκαναν πρόταση γάμου. Προσπάθησα να τον κάνω να πιστέψει ότι θα είναι πιο ευτυχισμένος αν δε με παντρευτεί, αλλά δεν πείστηκε. Επέμενε για κανένα μήνα και τελικά το πήρε απόφαση».


Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Ναταλία Γερμανου θυμήθηκε και την τελευταία φορά που έκλαψε για ένα άντρα «Τον Σεπτέμβριο έλιωσα στο κλάμα. Ήμουν σε μια σχέση με έναν άνθρωπο εκτός χώρου, την οποία ήθελα να κρατήσω μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και όταν χωρίσαμε έριξα πολύ κλάμα. (...) Δυστυχώς δεν αντιλαμβανόμουν ότι κάθε άνθρωπος έχει τις αντοχές του και ότι δεν πρέπει να τον φτάνεις στα όριά του για να διαπιστώσεις μέχρι πού μπορεί να αντέξει. Αλλά αυτή ήταν η τελευταία φορά που έκανα αυτό το λάθος. Αποφοίτησα από το ΙΕΚ κακομαθενιάς και τώρα ξέρω ότι οι άνδρες δεν είναι πειραματόζωα, ούτε υποχρεωμένοι να μου αποδεικνύουν κάθε φορά πόσο πολύ με αγαπούν, επειδή εγώ είμαι ένας ανασφαλής άνθρωπος».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γκαλερί η Αισχύλου
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γκαλερί η Αισχύλου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ