2013-04-30 13:24:05
Φωτογραφία για ΤΟ... «ΚΟΥΤΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ» ΤΗΣ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ *ΒΙΝΤΕΟ*
Η αθλητική εξέλιξη βαδίζει χέρι - χέρι με την τεχνολογία στην περίπτωση του νέου προπονητικού κουτιού της Borussia Dortmund, που έχει υπάρξει για δύο φορές πρωταθλήτρια της Βundesliga.

Αυτό το κουτί προπόνησης ονομάζεται Footbonaut και είναι σχεδιασμένο για την βελτίωση της τεχνικής του παίκτη στο γήπεδο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr". Όταν ένας παίκτης πάρει τη μπάλα θα πρέπει να την επιστρέψει στο χώρο που υποδεικνύει το Footbonaut ανάλογα με την χρωματική ένδειξη που θα έχει. Το κουτί ξεκινάει με πράσινο χρώμα, ενώ μέχρι ο παίκτης να επιστρέψει τη μπάλα, αυτό αλλάζει χρώματα ανάλογα με το χρόνο που θα χρειαστεί.

Στόχος της εφεύρεσης είναι να βελτιωθεί η ακρίβεια αλλά και η ταχύτητα του παίκτη σε πραγματικούς αγώνες, αφού κάθε φορά στο τέλος της προπόνησης το Footbonaut θα δίνει στον παίκτη τα αποτελέσματα του με στατιστικά στοιχεία σε σχέση με την προηγούμενή του προπόνησή, ώστε να γίνεται έλεγχος της πορείας βελτίωσης όσον αφορά στην ακρίβειά του, αλλά και στο χρόνο επιστροφής της μπάλας.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ