2013-04-30 11:28:28
Φωτογραφία για ΠΛΑΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ... ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΤΙΖΑΝ Ο ΣΚΕΠΟΒΙΤΣ
Ο Μάρκο Σκέποβιτς περνάει δύσκολες μέρες στην Παρτιζάν. Ο παίκτης που φέρεται να αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού πλακώθηκε με συμπαίκτες του στην προπόνηση και ετοιμάζει την μεγάλη... φυγή!

Όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", η Blic αποκάλυψε ότι ο Σκέποβιτς πλακώθηκε στην προπόνηση με τους Μάρκοβιτς και Μίτροβιτς! Το περιστατικό έγινε στην διάρκεια της προπόνησης της Παρτιζάν και αναστάτωσε και πάλι το εσωτερικό του συλλόγου. Ο Σκέποβιτς αντάλλαξε βαριές κουβέντες με τον Μάρκοβιτς και στην συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια.

Στο συμβάν ενεπλάκη ακολούθως και ο Μίτροβιτς με τους ψυχραιμότερους να ηρεμούν τα πνεύματα. Κατόπιν τούτου στην συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί άμεσα από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας θα γίνει αναφορά και στο επεισόδιο αυτό. Ο Σκέποβιτς πάντως είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και ανυπομονεί να φύγει.

Οι Σέρβοι εξακολουθούν να εκτιμούν πως το ποδοσφαιρικό του μέλλον είναι στον Ολυμπιακό. Ο χρόνος θα δείξει κατά πόσον θα επιβεβαιωθούν για τα ρεπορτάζ, τις εκτιμήσεις και τις προβλέψεις τους για τον διεθνή φορ, που παρακολουθεί καιρό τώρα ο πρωταθλητής Ελλάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ