2013-04-30 07:01:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Στον Ανακριτή σήμερα ο Αλέξης Φράγγος – Θα πάρει νέα προθεσμία να απολογηθεί
Ενώπιον του Ανακριτή Πατρών Ευάγγελου Κωστακιώτη αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στις 10 το πρωί ο 31χρονος Αλέξης Φράγγος, ο οποίος... συνελήφθη ως βασικός κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 38χρονου Πάνου Τσίρκα, το περασμένο Σάββατο στον Άγιο Δημήτριο Αττικής μετά από επιχείρηση των ΕΚΑΜ.

Όπως δήλωσε στο Patras Times, ο ένας εκ των συνηγόρων του Περικλής Πασχάκης, ο 31χρονος θα ζητήσει είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω του ίδιου, να λάβει μία ακόμη 24ωρη προθεσμία, για το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, καθώς ο έτερος συνήγορός του Σάκης Κεχαγιόγλου θα βρίσκεται αύριο στην Αθήνα για τους υπόλοιπους πελάτες του που κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία.

Ο ίδιος ο Αλέξης Φράγγος φέρεται να έχει αποδεχθεί από την πρώτη στιγμή την πράξη του λέγοντας χαρακτηριστικά, σύμφωνα με πληροφορίες, πως τον σκότωσε γιατί θόλωσε και έτσι να αναλαμβάνει όλες τις ευθύνες, απαλλάσσοντας ουσιαστικά και τον 30χρονο μπάρμαν ο οποίος εξακολουθεί να αναζητείται και οδηγούσε το τζιπ μάρκας Daihatsu Terrios.


Παράλληλα οι συνήγοροί του υποστηρίζουν πως «η εμπλοκή του υπήρξε εντελώς τυχαία και χωρίς καμία προμελέτη. Οι δικαστικές Αρχές και στο μέλλον το αρμόδιο δικαστήριο θα κρίνουν την ψυχολογική και διανοητική κατάσταση στην οποία βρέθηκε, όταν αντίκρισε αυτούς που ο ίδιος θεωρεί εκ των υπαιτίων της εν ψυχρώ εκτέλεσης του αδελφού του, Κώστα».

Στους αστυνομικούς είπε πως «πυροβολούσε και με τα δύο όπλα», όμως όλοι αναμένουν την προανάκριση προκειμένου να φανεί τι ακριβώς συνέβη εκείνο το Σάββατο στην οδό Ανθείας στα Ζαρουχλέικα.

Οι δικηγόροι του πάντως Περικλής Πασχάκης και Σάκης Κεχαγιόγλου επεσήμαναν ότι δικονομικά και ουσιαστικά, καμία προφορική δήλωση του κατηγορούμενου δεν έχει ισχύ και κατά συνέπεια οι επίσημες θέσεις του θα διατυπωθούν κατά τη διάρκεια της απολογίας του.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ