2013-04-30 05:18:03
Φωτογραφία για To Scream μετακομίζει στη μικρή οθόνη
Το κλασικό αμερικανικό θρίλερ «Scream» του Γουές Κρέιβεν, μετά από τέσσερις ταινίες, θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη ως τηλεοπτική σειρά.

Το φιλμ του 1996 με τους Νιβ Κάμπελ, Κόρτνεϊ Κοξ και Ντέιβιντ Αρκέτ έγινε μεγάλη επιτυχία, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν τρία σίκουελ. Το Scream 4, το τελευταίο σίκουελ του περίφημου θρίλερ βγήκε στις σκοτεινές αίθουσες το 2011 με τους ΄Εμμα Ρόμπερτς και Χέιντεν Πανετιέρ, αλλά και τους πρωταγωνιστές των προηγούμενων ταινιών Νιβ Κάμπελ, Ντέιβιντ Αρκέτ και Κόρτνεϊ Κοξ να επιστρέφουν. Και τώρα κάτι σαν… «Scream 5», αλλά σε συνέχειες ψήνεται!

Οι διαδικασίες έχουν ήδη αρχίσει και αν η πλοκή είναι ικανοποιητική, το «Scream» θα κάνει πρεμιέρα στις τηλεοράσεις της Αμερικής το καλοκαίρι του 2014. Η τηλεοπτική σειρά αναμένεται να προβληθεί από το MTV σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

Η ιστορία θα ακολουθεί και πάλι τη Σίντνεϊ Πρέσκοτ και την επιστροφή της στο Γούντσμπορο για την προώθηση του βιβλίου της. Εκεί συναντά τον Σερίφη Ντιούι Ράιλι και την Γκέιλ Γουέδερς, οι οποίοι είναι παντρεμένοι, καθώς και την ξαδέρφη της Τζιλ και τη θεία της Κέιτ. Δυστυχώς η παρουσία της Σίντνεϊ θα προκαλέσει την επιστροφή του Ghostface, βάζοντας την ίδια, τους φίλους της καθώς και ολόκληρη την πόλη του Γούντσμπορο σε κίνδυνο.

Πάρτε ποπ-κορν, αναψυκτικά και… η “τρομακτική” συνέχεια επί της οθόνης!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ