2013-04-30 00:32:45
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Χρήστος Σταυρόπουλος την Τρίτη (30/4) θα βρεθεί στο Λονδίνο για την πρώτη σύσκεψη με τους εκπροσώπους των υπόλοιπων ομάδα του Final-4 αλλά και για να παραλάβει αρχικά 1000 εισιτήρια για λογαριασμό του Ολυμπιακού και... βλέπουμε.

Ο Ολυμπιακός το τριήμερο 10-12 Μαΐου θα δώσει το παρών στο Final-4 του Λονδίνου, όπου θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης που κατέκτησε ένα χρόνο πριν στο έπος της Κωνσταντινούπολης.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών έχουν ήδη προμηθευτεί 1500 εισιτήρια μέσω ίντερνετ για την Ο2 Arena, όμως σίγουρα θα είναι αρκετά περισσότεροι στις εξέδρες του γηπέδου. Ο Χρήστος Σταυρόπουλος θα βρεθεί την Τετάρτη (30/4) στην αγγλική πρωτεύουσα όπου θα έχει την πρώτη σύσκεψη με τους εκπροσώπους των υπόλοιπων ομάδων της διοργάνωσης, ενώ θα παραλάβει για λογαριασμό των ερυθρολεύκων τα μίνιμουμ 1000 εισιτήρια που δικαιούνται για το Final-4.

Παράλληλα ο διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα έχει επαφές με τους ανθρώπους της Euroleague στην προσπάθεια του να εξασφαλίσει όσα περισσότερα εισιτήρια μπορεί για τις ανάγκες του ερυθρόλευκου κόσμου, οπότε οι οπαδοί των Πειραιωτών θα έχουν νεότερα από την Τετάρτη (1/5).

Την Δευτέρα (29/4) πάντως το ταξιδιωτικό γραφείο με το οποίο συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια η ΚΑΕ Ολυμπιακός, Esser Travel, θα ανακοινώσει τα πακέτα εκδρομών για το Final-4 του Λονδίνου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ