2013-04-29 23:39:00
Φωτογραφία για Η... ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ Κ20!
Το πλάνο για τη δημιουργία της καινούργιας ομάδας Νέων του Ολυμπιακού έχει ήδη ξεκινήσει να υλοποιείται στους ερυθρόλευκους.

Το μεγαλύτερο κομμάτι της φετινής ομάδας των Κ20 του Ολυμπιακού, αποτελείται από ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί το 1994 οι οποίοι όμως δεν πρόκειται να συνεχίσουν στους Νέους από την επόμενη σεζόν, λόγω της Ευρώπης αφού οι 94άρηδες δεν θα έχουν δικαίωμα.

Έτσι αυτό που έχει να κάνει από εδώ και πέρα ο Μπερντ Στορκ, είναι να «δέσει» τους παίκτες που έχουν γεννηθεί το 1995 με τους ποδοσφαιριστές των Εφήβων που είναι το 1996. Κάτι το οποίο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr" έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει ο Γερμανός τεχνικός! Και αυτό φάνηκε χθες στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, όποτε έπαιξαν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα οι Κ20 με τους Κ17.

Η ομάδα των Κ20 έπαιξε με μία ενδεκάδα σε όλο το φιλικό και αυτή αποτελούταν από τους Ηλιάδη, Μπαντούνα, Σωτηράκο, Τούφα, Ξανθόπουλο, Φουκαρά, Μαργαρίτη, Πασαλίδη, Δ. Σιώπη, Ψυχογιό, Βέργο. Όλοι τους είναι γεννημένοι το 1995 εκτός των Ηλιάδη και Βέργου που είναι το 1996!


Από την άλλη στους Έφηβους ήταν επίσης παίκτες του 1996 οι οποίοι του χρόνου θα αγωνίζονται με τους Νέους, αλλά ως αλλαγή μπήκαν και οι 97άρηδες του φετινού τμήματος κάτω των 17 ετών.

Συγκεκριμένα ξεκίνησαν στο φιλικό οι Κατσιμήτρος, Μπουγιούκος, Τόλι, Ντάσης, Βατουσιάδης, Καλλέργης, Λάτσι, Χαντζάρας, Καναβέτας, Σάλιακας, Ποτουρίδης, ενώ χρησιμοποιήθηκαν και οι Μανθάτης, Αράπης, Μακροστέργιος, Ανδρούτσος, Μπεχλιβανίδης, Παπανικολάου, Ράντζα.

* Στη φωτογραφία διακρίνονται οι (από αριστερά) Μπαντούνας, Γκούτσιος και Σωτηράκος που είναι γεννημένοι το 1995 και θα παίζουν και του χρόνου με τους Νέους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πέθανε η Μαριάννα Ζαχαριάδη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πέθανε η Μαριάννα Ζαχαριάδη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ