2013-04-29 23:00:08
Φωτογραφία για «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ 40ο ΑΠΟ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ
Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους οπαδούς της ομάδας εξέδωσε η διοίκηση του Πανθρακικού μετά και το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας της Κομοτηνής για τη φετινή σεζόν, ενώ συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον τελικό του Κυπέλλου.

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ πανθρακικος θέλει να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους της που βρέθηκαν στις κερκίδες του Δ.Α.Κ. Κομοτηνής και υποστήριξαν την ομάδα μας, στην τελευταία επίσημη αναμέτρηση της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 απέναντι στον Ολυμπιακό.

Κλείνοντας την ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχία, ευχαριστούμε το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές, το προσωπικό, τους φιλάθλους και τα μέσα ενημέρωσης, αναγνωρίζοντας ότι η συμμετοχή όλων ήταν μέγιστη στην επίτευξη των στόχων.

Απευθύνουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, πράγμα μικρότερο από όλα τα μεγάλα που μας δώσατε. Ευχόμαστε η νέα χρονιά να είναι το ίδιο ή και περισσότερο πετυχημένη με μεγαλύτερη ενεργή συμμετοχή των φίλων της ομάδας.

Τέλος, στον χθεσινό μας αντίπαλο δίνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ