2013-04-29 21:37:36
Φωτογραφία για ΒΛΑΧΟΣ : ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ...
Συλλέκτης πρωταθλημάτων είναι ο τερματοφύλακας της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Άρης Βλάχος. Ο νεαρός γκολκίπερ, κατέκτησε την τρίτη του κούπα με τους πιτσιρικάδες του Θρύλου.

Ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» έχει κατακτήσει ακόμη τη σεζόν 2009-10 το πρωτάθλημα, επίσης με τους Νέους, ενώ την περίοδο 2010-11 είχε πάρει την κούπα της Superleague K17 με τους Εφήβους στο Final 4 της Λάρισας. Ο ίδιος όμως σε δηλώσεις του τόνισε ότι το φετινό είναι και το καλύτερό του:

«Ήταν πολύ πετυχημένη χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πετύχαμε τους στόχους που είχαμε θέσει από την αρχή της σεζόν, πιστεύω και με το παραπάνω. Γιατί ο αρχικός στόχος μας ήταν το πρωτάθλημα, αλλά επίσης τα πήγαμε πάρα πολύ καλά και στην Ευρώπη.

Οπότε σε συνδυασμό αυτών των δύο -πρωταθλήματος και Ευρώπης- νομίζω ότι μπορεί να θεωρηθεί πετυχημένη η χρονιά μας. Σίγουρα μπορούσαμε καλύτερα στην Ευρώπη, κάτι το οποίο αποδείξαμε και είδε και μόνος του ο κόσμος. Μπορούσαμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω, αλλά το ποδόσφαιρο θέλει και λίγη τύχη.


Πιστεύω ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι το ωραιότερο απ’ όλα, γιατί είχαμε δεθεί πάρα πολύ με όλα τα παιδιά και λειτουργούσαμε όλοι μαζί σαν οικογένεια. Γι’ αυτό και θεωρώ ότι η φετινή χρονιά ήταν και η καλύτερή μου στην ακαδημία του Ολυμπιακού».

Σε ότι έχει να κάνει με το προσωπικό του μέλλον, σχολίασε: «Εγώ αυτό που θέλω είναι να μείνω στον Ολυμπιακό, όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές των Νέων άλλωστε, αλλά θα δείξει στη συνέχεια τι πρόκειται να γίνει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ