2013-04-29 12:19:58
Φωτογραφία για Πάτρα: Ο Αλέξης Φράγκος είδε το βίντεο με τη δολοφονία του αδελφού του - Pωτήθηκε αν αναγνωρίζει κάποιους
Ενώπιον του ανακριτή Πατρών οδηγείται αύριο στις 10 το πρωί ο Αλέξης Φράγκος, κατηγορούμενος για το φόνο του 38χρονου Πάνου Τσίρκα. Ο 31χρονος φέρεται να έχει αποδεχθεί την πράξη του και μάλιστα "αθωώνει" τον 30χρονο μπάρμαν ο οποίος βρισκόταν δίπλα του και οδηγούσε το τζιπ μάρκας Daihatsu Terrios. "Πυροβολούσα με δύο όπλα" φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Απομένει όμως να δούμε τι θα δειξει και η προανάκριση με βάση τις 5 καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων που έχουν ληφθεί και στις οποίες αναγνωρίζεται ο Φράγκος ως ο δολοφόνος του Πάνου Τσίρκα. Οι δικηγόροι του πάντως Περικλής Πασχάκης και Σάκης Κεχαγιόγλου επεσήμαναν ότι δικονομικά και ουσιαστικά, καμία προφορική δήλωση του κατηγορούμενου δεν έχει ισχύ και κατά συνέπεια οι επίσημες θέσεις του θα διατυπωθούν κατά τη διάρκεια της απολογίας του. Σε σχέση πάντως με τον μπάρμαν, δεν έχει ακόμη συλληφθεί και κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκεται.

ΕΙΔΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του dete, ο Αλέξης Φράγκος είδε το βίντεο που έχει στα χέρια της η Αστυνομία με τη δολοφονία του αδελφού του. Αν και υπέστη σοκ όταν είδε όλα όσα συνέβησαν στην οδό Σαχτούρη, θέλησε να το δει προκειμένου να δώσει κάποια στοιχεία σε σχέση με τους δολοφόνους. Πληροφορίες όμως αναφέρουν πως δεν κατάφερε να τους αναγνωρίσει, καθώς τα χαρακτηριστικά τους ήσαν καλυμμένα με τα λευκά κράνη και τα ρούχα τους.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ