2013-04-29 10:15:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Πέντε μαρτυρίες «καίνε» τον Αλέξη Φράγκο - Πώς συνελήφθη ο 31χρονος που φέρεται να τα παίρνει όλα πάνω του
Αύριο Μεγάλη Τρίτη στις 10 το πρωί αναμένεται να περάσει εκ νέου την πόρτα των δικαστηρίων ο Αλέξης Φράγκος μετά την προθεσμία που πήρε το απόγευμα του Σαββάτου για να απολογηθεί για την δολοφονία του Π. Τσίρκα στην οδό Ανθείας το προηγούμενο Σάββατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί στον φάκελο της δικογραφίας έχουν συμπεριλάβει τις μαρτυρίες πέντε ατόμων που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο συμβάν.

Η μια από τις μαρτυρίες κατονομάζει τον Αλέξη Φράγκο ως δράστη της δολοφονίας, αφού ο αυτόπτης που κατέθεσε ότι τον είδε να βγαίνει από το τζιπ και να πυροβολεί τον Π. Τσίρκα τον γνώριζε προσωπικά.

Οι άλλες τέσσερις είναι οι μαρτυρίες ανθρώπων που έδωσαν αρχικά την περιγραφή και στη συνέχεια τον αναγνώρισαν, όταν προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Φράγκος φέρεται να ομολόγησε προφορικά και είπε στους αστυνομικούς ότι στο αυτοκίνητο με το οποίο έγινε η δολοφονική επίθεση στην Ανθείας επέβαινε ο ίδιος ως συνοδηγός, ένας άνδρας που οδηγούσε, ένα ακόμα συγγενικό του πρόσωπο και μια κοπέλα.


Για τους υπόλοιπους τρεις, σύμφωνα με τα όσα έχει πει προφορικά, υποστηρίζει ότι δεν είχαν καμία απολύτως συμμετοχή. Για τον εαυτό του λέει ότι καθοδηγούσε την καταδίωξη και πυροβόλησε με δύο όπλα των 7,68mm και των 38mm αντίστοιχα.

Σημειωτέον ότι τα όπλα δεν έχουν βρεθεί και σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει προφορικά ανέφερε ο ίδιος, μετά το επεισόδιο της οδούς Ανθείας τα πέταξε.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, δύο από τα πέντε άτομα που συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου με την κατηγορία της υπόθαλψης μαζί με τον Αλέξη Φράγκο είναι πασίγνωστα ονόματα της show biz και του ελληνικού αθλητισμού αντίστοιχα.

Πρόκειται για την Σταρ Ελλάς του 2008 Διονυσία Κουκίου και τον πρωταθλητή της πυγμαχίας Τάσο Μπερδέση.

Σημειώνεται πάντως ότι δεν έχουν προκύψει στοιχεία εμπλοκής των υπολοίπων συλληφθέντων στα αιματηρά γεγονότα της Πάτρας και ως εκ τούτου η σύλληψή τους αφορά ΜΟΝΟ την κατηγορία της υπόθαλψης.

O Αλ. Φράγκος συνελήφθη νωρίς το πρωί του Σαββάτου σε διαμέρισμα στον Άγιο Δημήτριο στο Μπραχάμι Αττικής μετά απο επιχείρηση των ανδρών των ΕΚΑΜ στην Αθήνα, αξιοποιώντας πληροφορίες της Ασφάλειας Πατρών και Αττικής.

Αρχικά, όπως αναφέρει η Γνώμη, προσήχθη ως ύποπτος για τη δολοφονία του Π. Τσίρκα και στη συνέχεια, αφού εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του από τον Ανακριτή Πατρών, συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην Πάτρα, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ