2013-04-28 21:20:06
Φωτογραφία για ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΙΚΑ... ΡΕΚΟΡ ΑΠΟ ΜΕΣΙ!
Ο Λιονέλ Μέσι έκανε δικά του κι άλλα ρεκόρ με το γκολ που πέτυχε στο χθεσινό 2-2 της Μπαρτσελόνα με την Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές», όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Κάθε φορά που ο Λιονέλ Μέσι σκοράρει, οι στατιστικολόγοι έχουν πολλή δουλειά. Με το γκολ που πέτυχε στο χθεσινό 2-2 της Μπαρτσελόνα με την Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» ο Αργεντινός σταρ πρόσθεσε κι άλλα ρεκόρ στο ενεργητικό του.

Συμπλήρωσε 24 τέρματα φέτος σε εκτός έδρας αγώνες της ομάδας του στο πρωτάθλημα καταρρίπτοντας το ρεκόρ των 23 που είχε από πέρυσι ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παράλληλα πλέον έχει σκοράρει σε 15 εκτός έδρας ματς στη διάρκεια της σεζόν ξεπερνώντας την επίδοση των 14 που είχε την περίοδο 2007/08 ο Ντάνι Γκουίθα με τη Μαγιόρκα. Τα δύο παιχνίδια μακριά από το «Καμπ Νου» που δεν βρήκε δίχτυα φέτος ήταν αυτό με τη Σεβίλλη (2-3) και με τη Σαραγόσα (0-3), στο οποίο δεν αγωνίστηκε, ενώ εκκρεμούν οι εκτός έδρας αγώνες με την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Εσπανιόλ.

Πλέον ο «Λέο» μετρά 44 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και κυνηγά στις εναπομείνασες πέντε αγωνιστικές το περσινό ρεκόρ των 50.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ