2013-04-28 18:19:10
Φωτογραφία για Δεν υφίσταται συνεργασία Nικολόπουλου με τους ΑΝ.ΕΛ. - Aποκλειστικές δηλώσεις του Γ.Νταβρή
Βιαστική ήταν, όπως φάνηκε εκ των υστέρων, η ανακοίνωση, από μερίδα των ηλεκτρονικών ΜΜΕ, της συνεργασίας του ανεξάρτητου βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, οι βουλευτές του κόμματος Γιώργος Νταβρής, Παύλος Χαϊκάλης, Νότης Μαριάς και Τέρενς Κουϊκ θεώρησαν πως μία τέτοια συνεργασία αντιτίθεται στο προφίλ των ΑΝ.ΕΛ., σύμφωνα με το οποίο δεν μπορεί να μπει στο κόμμα κανένας πρώην βουλευτής που έχει ψηφίσει το Μνημόνιο.

Ο κ.Γιώργος Νταβρής, σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο xespao.gr, ξεκαθάρισε πως η "κόντρα" που έχει ξεσπάσει έχει καθαρά πολιτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για προσωπική διένεξη. Επεσήμανε δε πως έχει προσκαλέσει πολλές φορές τον κ.Νικολόπουλο σε κοινό διάλογο αλλά εκείνος δεν έχει ανταποκριθεί. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, η προσχώρηση του δεύτερου στους ΑΝ.ΕΛ. θα αποτελούσε σοβαρή παραφωνία για το κόμμα, αφού με αυτή την λογική θα μπορούσαν να συμμετάσχουν στους ΑΝ.ΕΛ. ακόμα και ο Γ.Παπακωνσταντίνου ή ο Γ.Παπανδρέου!

Την άποψη αυτή πάντως, φαίνεται πως συμμερίστηκε και ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., κ.Πάνος Καμμένος, ο οποίος αργά χθες το απόγευμα κατά την πρώτη μέρα του Συνεδρίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ανακοίνωσε πως τελική απόφαση του Συνεδρίου είναι να μην δεχτεί το κόμμα κανέναν βουλευτή που έχει ψηφίσει Μνημόνιο, οπότε ούτε και τον ανεξάρτητο βουλευτή Ν.Νικολόπουλο.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ