2013-04-28 15:54:49
Φωτογραφία για Θέλει Ζέεντορφ ο Μπερλουσκόνι για αντι-Αλέγκρι στη Μίλαν
Ο Κλάρενς Ζέεντορφ ενδέχεται να είναι ο αντικαταστάτης του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σε περίπτωση που ο τελευταίος αποχωρήσει από τον πάγκο της Μίλαν. Διαβάστε τι αναφέρει το δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport" για τον Ολλανδό και τις πιθανότητες παραμονής του Ιταλού.

Η καρέκλα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι φέρεται να τρίζει για μία ακόμη φορά τη φετινή σεζόν, στην οποία ο Ιταλός έχει αποδειχτεί εφτάψυχος ως τώρα.

Κατά καιρούς ο Αντριάνο Γκαλιάνι έχει εκφράσει τη στήριξή του στον Αλέγκρι, όμως, φαίνεται πως τα πάντα θα κριθούν από τη θέση που θα καταλάβει στο πρωτάθλημα η Μίλαν.

Αυτό, τουλάχιστον, αναφέρει δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport" σύμφωνα με το οποίο ο 45χρονος προπονητής θα απομακρυνθεί σε περίπτωση που οι "ροσονέρι" δεν τερματίσουν στην πρώτη τριάδα, η οποία οδηγεί στο Champions League. Αυτή τη στιγμή τους χωρίζει από την τέταρτη Φιορεντίνα ένας βαθμός και  τα πάντα είναι ρευστά.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι σκέφτεται ήδη σοβαρά να χρίσει διάδοχο του Αλέγκρι τον Κλάρενς Ζέεντορφ, έναν παίκτη που πέρασε 10 χρόνια στη Μίλαν. Ωστόσο, ο Ολλανδός, ο οποίος αγωνίζεται στη Μπονταφόνγκο, δεν έχει πείρα και αυτό κάνει πολύ διστακτικό τον Αντριάνο Γκαλιάνι.

Να σημειωθεί πως ο Αλέγκρι έχει συμβόλαιο με τη Μίλαν ως το 2014 αλλά ήδη υπάρχουν φήμες πως βρίσκεται σε επαφή με τη Ρόμα, γεγονός που δίνει στον Μπερλουσκόνι έναν παραπάνω λόγο για να του δείξει την πόρτα της εξόδου.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ