2013-04-28 13:20:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Ποιος είναι ο Nίκος Νταντής που πυροβόλησε ο δολοφόνος του Τσίρκα - Eξακολουθεί να νοσηλεύεται αλλά δεν,, φρουρείται
Σαν κεραυνός εν αιθρία «έπεσε» στα Λεχαινά της Ηλείας η είδηση για τον τραυματισμό του 31χρονου Νίκου Νταντή στη διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης της οδού Ανθείας στην Πάτρα με θύμα τον Πάνο Τσίρκα. Αυτό που εξέπληξε τους συντοπίτες του ήταν το γεγονός ότι είχε σχέσεις με ανθρώπους που τα ονόματά τους είχαν εμπλακεί στο χώρο της νύχτας και βρέθηκε εν μέσω πυροβολισμών σε μεταξύ τους διαφορές. Βέβαια και ο ίδιος είχε στο παρελθόν δικαστική περιπέτεια και μάλιστα με προφυλάκιση.

Συγκεκριμένα, ύστερα από άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, το όνομά του είχε συμπεριληφθεί στη λίστα των κατηγορουμένων για βομβιστικές επιθέσεις που είχαν σημειωθείς την Αθήνα μεταξύ οπαδών ομάδων. Είχε μάλιστα κριθεί προφυλακιστέος για την υπόθεση αυτή αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με την καταβολή χρηματικής εγγυήσεως. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο τραυματισθείς είναι πρόεδρος σε σύνδεσμο οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά αυτό που γνώριζαν οι άνθρωποι της περιοχής του ήταν πως ουδέποτε είχε εμπλακεί με ανθρώπους της νύχτας, είτε «μπράβους» και «φουσκωτούς»
. «Ούτε για ποτό δεν συνήθιζε να βγαίνει» λέει στον «Κόσμο» άνθρωπος που τον γνωρίζει. Θυμίζουμε ότι ο Νταντής επέβαινε στο αυτοκίνητο μάρκας BMW με οδηγό τον Τσίρκα, που καταδιωκόταν από το τζιπ μάρκας TERIOS από το οποίο κατέβηκαν οι δύο πιστολέρο. Και βρέθηκε κι αυτός στο στόχαστρό τους στην προσπάθειά του να διαφύγει, δεχόμενος πυρά στην ωμοπλάτη με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Άφαντοι οι αστυνομικοί που τον φυλούσαν στο Νοσοκομείο

Ως γνωστόν, ο Νίκος Νταντής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου του Ρίου. Εκείνο όμως που, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προκαλέσει έκπληξη και απορίες ακόμα και στο ιατρικό προσωπικό, είναι το γεγονός ότι… δεν φυλάσσεται από αστυνομικούς! Τα δύο πρώτα βράδια μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο και τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, δύο αστυνομικοί ανά βάρδια είχαν σκοπιά έξω από την ΜΕΘ για ευνόητους λόγους. Όμως από το τρίτο βράδυ και μετά «κανείς αστυνομικός δεν ξαναπάτησε το πόδι του», δηλώνει στον «Κόσμο» γιατρός του νοσοκομείου. Το γεγονός έχει τρομοκρατήσει ιδιαίτερα τους γιατρούς. Ειδικά με αφορμή κάποια… ύποπτα τηλεφωνήματα που έχουν γίνει τα τελευταία βράδια στην εντατική από αγνώστους οι οποίοι χωρίς να δηλώνουν την ταυτότητά τους ζητούν να μάθουν πληροφορίες για την πορεία της υγείας τους. «Τρέμουμε στις βάρδιες μήπως συμβεί το οτιδήποτε» αναφέρουν γιατροί φανερώνοντας το φόβο που τους έχει κυριεύσει Πηγή: εφημερίδα Κόσμος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ