2013-04-28 11:41:21
Φωτογραφία για Ενδιαφέροντα σεμινάρια στη ΣΔΙΕΠ
Συνεχής η αναβάθμιση του επιπέδου εκπαίδευσης των Σπουδαστών της Σχολής Διοίκησης και επιτελών του Στρατού Ξηράς. Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της σχολής, δύο ενδιαφέροντα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν μέσα στο μήνα Μάρτιο στα πλαίσια της εκπαίδευσης των Σπουδαστών και Σπουδαστριών της 20ης σειράς.

Συγκεκριμένα από την Δευτέρα 11 Μαρτίου έως την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013, στη Σχολή Διοικήσεως και Επιτελών στο Στρατόπεδο “ΝΤΑΛΙΠΗ” στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε το 4ο Σεμινάριο Διοίκησης και Ηγεσίας με τίτλο: ‘’Απόδοση Στρατιωτικού Προσωπικού σε Στρεσογόνες Συνθήκες. Πρακτικές Οδηγίες Διαχείρισης Στρες’’. Στο σεμινάριο συμμετείχαν οι Σπουδαστές της 20ης Εκπαιδευτικής Σειράς, Εκπαιδευτικό προσωπικό της Σχολής και Αξιωματικοί Ψυχίατροι από το 424 ΓΣΝΕ και τη ΣΣΑΣ. 

Μέσα στο μήνα Μάρτιο και συγκεκριμένα την Τρίτη 5 και Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013, πραγματοποιήθηκε Σεμινάριο Στρατηγικής, Πολιτικής και Διπλωματίας στους Σπουδαστές της 20ης Εκπαιδευτικής Σειράς με συμμετοχή των παρακάτω ως ομιλητών:

Αντγος ε.α Κουτρής Σταύρος

Αντγος ε.α. Μαντζάκος Ανδρέας

Υπτγος ε.α. Μαυρόπουλος Παναγιώτης

Ταξχος ε.α. Πλακογιάννης Φώτιος

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους της ιστοσελίδας της ΣΔΙΕΠ

http://sdiep.army.gr/news.php?lang=gr&id=66 

http://sdiep.army.gr/news.php?lang=gr&id=67 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Pax Germanica στην Ευρωζώνη;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Pax Germanica στην Ευρωζώνη;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ