2013-04-28 09:56:57
Φωτογραφία για Η (με ή χωρίς καμπύλες) Scarlett Johansson θα πρωταγωνιστήσει στο Lucy
Μπορεί οι καμπύλες της ScarJo να μειώθηκαν αισθητά - όπως αποκαλύφθηκε στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα του "Captain America: The Winter Soldier"- όχι όμως και οι κινηματογραφικοί ρόλοι της. Η ηθοποιός θα προσθέσει στο ήδη πλούσιο βιογραφικό της τη νέα ταινία του Luc Besson, "Lucy".

Με τα "Iron Man 2," "The Avengers," και το επερχόμενο "Captain America: Winter Soldier," η Scarlett Johansson έχει αποδείξει πια ότι μπορεί να ανταποκριθεί άψογα σε ταινίες με μπόλικη δράση. Γιατί να μην το ξανακάνει;

Πριν από λίγες μέρες η 28χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε αγνώριστη και πολύ πιο αδύνατη στα γυρίσματα της ταινίας "Captain America: The Winter Soldier". 

 Εκτός από το κόκκινο χρώμα των μαλλιών της, διακρίνεται το συρρικνωμένο μπούστο της, κάτι που προφανώς έχει να κάνει με τις έντονες σκηνές δράσης και την εντατική γυμναστική, στην οποία έχει υποβληθεί για να ανταποκριθεί στο ρόλο της Ρωσίδας κατασκόπου Black Widow (Μαύρη Χήρα).

Oι κακές γλώσσες πάντως λένε ότι οι θυσίες για τους ρόλους της θα της στερήσουν το φανατικό αντρικό κοινό που τη λάτρεψε για τις καμπύλες της πηγή
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ