2013-04-27 09:45:42
Φωτογραφία για Συνελήφθη το πρωί στην Αθήνα ο Aλέξης Φράγκος - Μεταφέρεται στην Πάτρα - Έφοδος της Αστυνομίας στο σπίτι που κρυβόταν
Συνελήφθη νωρίς σήμερα το πρωί, στον Άγιο Δημήτριο Αθηνών (Μπραχάμι), ο Αλέξης Φράγκος, βασικός ύποπτος για την δολοφονία του Πάνου Τσίρκα το περασμένο Σάββατο στην οδό Ανθείας στην Πάτρα και αδελφός του δολοφονηθέντος, έξω από το "Μπιζού", Κωνσταντίνου Φράγκου.

Ο Αλέξης Φράγκος δεν προέβαλε καμία αντίσταση όταν οι άνδρες των ΕΚΑΜ και της Ασφάλειας εισέβαλαν στο σπίτι στο οποίο κρυβόταν. Συνελήφθη και οδηγείται στην Πάτρα με την συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Μαζί του βρίσκονταν και τρία ακόμα άτομα - ένας εξ αυτών Πατρινός, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού- οι οποίοι και συνελήφθησαν για υπόθαλψη εγκληματία και μεταφέρονται και αυτοί στην Πάτρα.

Η σύλληψη Φράγκου δεν συνδέεται με τις παράλληλες έρευνες για την διπλή δολοφονία στην οδό Σαχτούρη. Οι αστυνομικοί, πάντως, φαίνεται ότι δεν θ' αργήσουν να προχωρήσουν σε συλλήψεις και για το μακελειό έξω από το "Μπιζού" καθώς είναι βέβαιο ότι έχουν αδιάσειστα στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ