2013-04-27 06:33:04
Φωτογραφία για Η σταρ των ταινιών Fast & Furious εγκαταλείπει την υποκριτική
Γεννημένη πριν από 35 χρόνια στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, η Λατίνα ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστή μέσα από... τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Lost», αλλά κυρίως μέσα από το ρόλο της στις ταινίες "Fast & Furious".

Η Μισέλ Ροντρίγκεζ, που πρωταγωνιστεί στο "Fast and Furious 6", το οποίο αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 24 Μαΐου, ανακοίνωσε την απόφασή της να εγκαταλείψει την έβδομη τέχνη και να… πάρει τα βουνά!

"Η αλήθεια είναι ότι είμαι έτοιμη να πω αντίο στην υποκριτική και να μετακομίσω πίσω από την κάμερα. Άλλωστε μπήκα σε αυτή την δουλειά για να γράφω. Περιμένω ήδη 13 χρόνια για να μου δοθεί η ευκαιρία να το κάνω, αλλά τώρα είμαι έτοιμη. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κόψω όλους τους δεσμούς. Θα πάω στα βουνά και θα πω αντίο σε όλους" δήλωσε η -γνωστή για τους ρόλους σκληροτράχηλων γυναικών που συνηθίζει να υποδύεται- ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Cosmopolitan.

Όσον αφορά για το λόγο που δεν έχει κάνει σχέση όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται στο Λος Άντζελες, η Μισέλ απαντά: "Με ελκύουν οι μάτσο άντρες. Δεν μπορώ τους metrosexuals, που κάνουν μανικιούρ πιο συχνά από μένα. Έχοντας πει αυτό δεν μπορείς να με κατηγορήσεις που, ζώντας εδώ και οχτώ χρόνια στο LA, δεν έχω καταφέρει να βρω ένα σύντροφο!".
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ