2013-04-27 01:12:03
Φωτογραφία για Σπανούλης: «Το θέλαμε περισσότερο»
Ο Ολυμπιακός απέδειξε πως είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, σύμφωνα με τον Βασίλη Σπανούλη που τόνισε πως απόψε το ήθελαν περισσότερο.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πιστεύει πως μόνο η πρόκριση είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα και τόνισε: «Είναι πετυχημένη η χρονιά σίγουρα, μετά από την κατάκτηση της διοργάνωσης είναι η πιο δύσκολη χρονιά για μία ομάδα, ειδικά για έναν παίκτη. Ήταν δύσκολη χρονιά, οι ομάδες είχαν σκαμπανεβάσματα, γιατί πλέον η διοργάνωση έχει περισσότερα παιχνίδια. Όμως η ομάδα κατάφερε να μείνει ενωμένη και σημασία έχει ότι ήταν αυτή που έπρεπε να είναι στα παιχνίδια που χρειαζόταν», για να συνεχίσει:

«Απόψε μας βοήθησε ο κόσμος, η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη, πήραμε πολύ ενέργεια. Χάσαμε πολλά σουτ στην αρχή, είχαμε νευρικότητα. Στην επανάληψη διορθώσαμε την άμυνά μας, παίξαμε με ψυχή και δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο. Kοιτάξαμε φάση με τη φάση να πλησιάσουμε στο σκορ και στο τέλος πήραμε μία πολύ σπουδαία νίκη μέσα στην καλύτερη ατμόσφαιρα που έχουμε παίξει ποτέ εδώ στο ΣΕΦ. Δεν είμαστε ρομπότ, όλοι κάνουμε λάθη. Απόψε δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι μετά από δύο ήττες».


Ο Ολυμπιακός απέδειξε πως είναι πετυχημένη ομάδα, όπως ανέφερε ο v-span: «Μετά από ευρωπαϊκό πάμε πάλι σε final four και δείξαμε ότι είμαστε από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η ομάδα θεωρείται ήδη πετυχημένη. Πλέον έχουμε πολύ δουλειά, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και πάμε σεμνά.

Είναι μεγάλη επιτυχία, πάμε να παίξουμε όντως πετυχημένοι, θα δείξουμε πάθος. Σε ένα final four χρειάζεσαι τύχη και ελπίζω η τύχη να είναι με το μέρος μας».
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ