2013-04-26 09:42:18
Φωτογραφία για ΠΙΝΟ : ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να δώσει... συγχωροχάρτι στον Πίνο έπειτα από τη συμπεριφορά του Κολομβιανού το τελευταίο διάστημα, με τον παίκτη να δηλώνει ευγνώμων στους ερυθρόλευκους.

Ο 26χρονος Κολομβιανός χαφ αποτελεί έναν από τους πλέον ποιοτικούς παίκτες που διαθέτουν οι πρωταθλητές Ελλάδας στο ρόστερ τους και οι άνθρωποι του συλλόγου αποφάσισαν να του δώσουν μία... τρίτη και τελευταία ευκαιρία, ώστε να προσφέρει αυτά που πραγματικά μπορεί. Ο Πίνο θεωρούνταν «τελειωμένος» το προηγούμενο διάστημα από το Ρέντη, ωστόσο η συμπεριφορά του όλο αυτό τον καιρό και ιδίως τις τελευταίες ημέρες, οδήγησε τους ερυθρόλευκους να του δώσουν... άφεση αμαρτιών.

Από την πλευρά του ο παίκτης γνωρίζει πως για ό,τι έχει συμβεί ως τώρα είναι αποκλειστικά υπεύθυνος ο ίδιος και παρουσιάζεται έτοιμος να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσει ξανά την εκτίμηση όλων.

«Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνει ο Ολυμπιακός» φέρεται να λέει ο Πίνο στο περιβάλλον του, σύμφωνα με τον «Γαύρο», συμπληρώνοντας μάλιστα ότι:

«Θέλω να μείνω για πολλά χρόνια στην ομάδα».

Εξάλλου εκείνο που τονίζει ο Κολομβιανός είναι πως: «Ο Ολυμπιακός είναι ο σύλλογος που με πίστεψε και με βοήθησε να γίνω ξανά ποδοσφαιριστής».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ