2013-04-26 03:21:05
Φωτογραφία για To MG Roadster και πάλι στο προσκήνιο
Στα πλάνα της MG είναι να αναβιώσει μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια το MG Roadster το οποίο θα διαθέτει νέο σύγχρονο σχεδιασμό.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής των πωλήσεων Guy Jones, είναι στα σχέδια της εταιρείας να ξαναδημιουργήσει το σπορ κάμπριο, αλλά αυτό προϋποθέτει σοβαρή και σε βάθος ανάλυση των δεδομένων μιας και οι αγορές δεν μπορούν να κινηθούν με συναισθηματικές παρορμήσεις, αλλά με συγκεκριμένα νούμερα και υπολογισμούς, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, την κατάλληλη στιγμή.

Εξάλλου, στα σχέδια της εταιρείας είναι να δρομολογήσει και δύο νέα crossovers, μιας κι αυτό επιτάσσουν οι καιροί. Τα δύο οχήματα, κατά πάσα πιθανότητα, θα μοιάζουν στα πρωτότυπα CS και Icon, αν και στην τελική έκδοση παραγωγής θα είναι λιγότερο δυναμικά και περισσότερο προσανατολισμένα σε αστικές διαδρομές.

Επιπλέον, ο Guy Jones επεσήμανε ότι η πραγματοποίηση ενός σχεδίου για ανοικτό μοντέλο χρειάζεται περίπου πέντε χρόνια για υλοποιηθεί και παρόλο που τόσο οι εργαζόμενοι όσο και αρκετοί πελάτες πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση, δεν θα πρέπει να ταυτιστεί το μέλλον της εταιρείας με το συγκεκριμένο brand-name. Κάτι τέτοιο θα μείωνε σημαντικά την προοπτική της εταιρείας.
autotriti.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ