2013-04-26 00:45:45
Φωτογραφία για ΘΡΙΛΕΡ ΚΑΙ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΣΕΛΣΙ *ΒΙΝΤΕΟ*
Η Τσέλσι δεν επέτρεψε να της... κλέψουν αυτό που άξιζε και παρά τις προσπάθειες του διαιτητή που καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της Βασιλείας, οι «μπλε» επικράτησαν 2-1 των Ελβετών!

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης, διατηρούσαν με άνεση το υπέρ τους 1-0 στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού για το Γιουρόπα Λιγκ, αλλά στα τελευταία λεπτά, ήρθαν τα... πάνω - κάτω. Στο 87', ο διαιτητής του αγώνα καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι στον Αθπιλικουέτα, «βλέποντας» μαρκάρισμα στον Στόκερ και η Βασιλεία ισοφάρισε.

Οι παίκτες του Μπενίτεθ, όμως, δεν παραιτήθηκαν. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Νταβίντ Λουίζ με απευθείας εκτέλεση φάουλ σκόραρε και χάρισε στην Τσέλσι τη νίκη με σκορ 2-1 και το προβάδισμα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό του Άμστερνταμ.

Τη Μ. Πέμπτη, η ρεβάνς στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Βασιλεία: Σόμερ, Π. Ντέγκεν, Σαρ, Ντράγκοβιτς, Παρκ, Φρέι, Σάλα (78’ Ντ. Ντέγκεν), Ντιέ (61’ Ντίαζ), Ελνένι (65’ Ζουά), Στόκερ, Στρέλερ

Τσέλσι: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Αθπιλικουέτα, Τέρι, Κόουλ, Νταβίντ Λουίζ, Λάμπαρντ (79’ Όσκαρ), Ραμίρεζ, Αζάρ (71’ Μάτα), Μόουζες, Τόρες
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ