2013-04-25 23:45:09
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΕΛΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ - ΖΙΟΒΑΝΙ...
Οι Ζιοβάνι και Βαγγέλης Μαρινάκης είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν όλες αυτές τις μέρες, όμως η τελική τους επαφή για μεταγραφικά ζητήματα δεν κατέστη εφικτό να γίνει.

Οι πολλές υποχρεώσεις του προέδρου του Ολυμπιακού αλλά και του Ζιοβάνι σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί πιο ενεργά με τις μεταγραφές από τον Ιούνιο και μετά δεν κατέστησαν εφικτό να πραγματοποιηθεί ούτε την Πέμπτη το τελικό τετ α τετ των δύο ανδρών. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "katimagiko.gr", ο Βραζιλιάνος σταρ έχει ενημερώσει για τις 3-4 επιλογές που έχει από την αγορά της χώρας του, που θα πρέπει να περάσουν από το... σκάνερ της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου των ερυθρόλευκων.

Ο Ζιοβάνι ο οποίος, όπου και εάν βρέθηκε στην χώρα μας (Αθήνα, Χανιά και Πάτρα) αποτέλεσε αντικείμενο λατρείας για τον κόσμο ενώ υπέγραψε δεκάδες βιβλία του και πολλά αυτόγραφα, αναχωρεί για την Βραζιλία το πρωί της Παρασκευής. Για την ακρίβεια εκείνος και η σύζυγός του θα φύγουν στις 6 π.μ.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα υπάρξουν άλλες συζητήσεις ανάμεσα στην διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και την πλευρά του Ζιοβάνι, που θα συνεχίσει να αναζητά καλές περιπτώσεις στην Α' και την Β' κατηγορία της Βραζιλίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ