2013-04-25 21:14:08
Φωτογραφία για Πάτρα: 30χρονος μπάρμπαν οδηγούσε το τζιπ - Iσχυρίζονται πως ο συνοδηγός πυροβολούσε με δύο όπλα
Ενας 30χρονος μπάρμαν φαίνεται πως ειναι ο οδηγός του τζιπ Daihatsu Terios με το οποίο ο δολοφόνος του Πάνου Τσίρκα τον κυνηγούσε μέχρι την οδό Ανθείας όπου τον σκότωσε. Πρόκειται για πρόσωπο φίλο του δολοφονηθέντα Κώστα Φράγκου, ο οποίος όμως ουδέποτε έχει ανακατευτεί σε τέτοιες υποθέσεις.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του 30χρονου, ο συνεπιβάτης του και βασικός ύποπτος για τη δολοφονία Τσίρκα κρατούσε δύο όπλα στα χέρια του και με τα δύο πυροβολούσε τον 38χρονο. Ουσιαστικά υπονοούν πως ο Πατρινός μπάρμπαν δεν γνώριζε για το τι θα ακολουθήσει αφού είχαν μεταβεί στο νεκροταφείο μαζί με τις δύο γυναίκες που βρίσκονταν στα πίσω καθίσματα, εκεί ο συνοδηγός δέχθηκε ένα τηλεφώνημα για το που βρίσκεται ο Τσίρκας και έγινε ότι έγινε!

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο 30χρονος έχει ήδη επικοινωνήσει με δικηγόρους και τους έχει ενημερώσει για τα όσα συνέβησαν. Απομένει να διαπιστωθεί στην πράξη τι ακριβώς έχει γίνει, αφού ληφθούν υπ' όψιν και οι καταθέσεις που έχουν γίνει στην αστυνομία από αυτόπτες μάρτυρες.

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ