2013-04-25 19:12:17
Φωτογραφία για ΧΑΪΝΣ : ΗΤΑΝ ΞΑΦΝΙΚΟ ΑΛΛΑ... ΟΧΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ!
Πανέτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό στο κρίσιμο, πέμπτο παιχνίδι των play offs της Euroleague με την Εφές Αναντολού, δήλωσε ο Κάιλ Χάινς.

Λίγες ώρες μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο στο οποίο διανυκτέρευσε εξαιτίας αδιαθεσίας που ένιωσε στην χθεσινή προπόνηση, ο Αμερικανός των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης τόνισε πως η υγεία του είναι μια χαρά και ο ίδιος έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει κόντρα στην Εφές Αναντολού τη νίκη που θα τον οδηγήσει στο Final 4 του Λονδίνου.

«Ήταν ξαφνικό αυτό που ένιωσα, η αδιαθεσία. Όχι όμως και ικανό να με αφήσει εκτός από έναν τόσο σημαντικό αγώνα. Νιώθω πάλι δυνατός και έτοιμος να δώσω όλα όσα μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα του, εξάλλου το κίνητρο είναι μεγάλο», είπε μια μέρα πριν το κρίσιμο πέμπτο ματς των προημιτελικών με την Εφές στο ΣΕΦ ο σέντερ των ερυθρόλευκων και στη συνέχεια στάθηκε στον παράγοντα που στοίχισε στην Κωνσταντινούπολη, την Παρασκευή, τη νίκη στην ομάδα του:


«Αποτύχαμε παταγωδώς στον τομέα των ριμπάουντ και αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί. Πρέπει να παίξουμε ομαδικά, να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Εξάλλου το ριμπάουντ είναι θέμα διάθεσης και ομαδικής δουλειάς».

Όσο για τον τρόπο της ήττας από την Εφές που θύμισε κάτι από τον περυσινό τελικό με την ΤΣΣΚΑ;

«Είναι δύο παιχνίδια διαφορετικά. Το ένα έκρινε τρόπαιο, το άλλο ήταν ακόμα ένα ματς της σειράς. Εμείς αποκλειστικά φταίμε που αφήσαμε την Εφές να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2 και να ελπίζει. Αύριο με τον κόσμο μας θα τα καταφέρουμε και θα πάρουμε την πρόκριση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ