2013-04-25 17:51:07
Φωτογραφία για Aπολύμανση στα περιπολικά της Αχαΐας χάρη σε προσφορά ιδιώτη
Ούτε τους απλούς κανόνες υγιεινής δεν πληρούσαν τα περιπολικά, όπως είχαν καταγγείλει οι αστυνομικοί. Ο ιδιοκτήτης ενός πλυντηρίου αυτοκινήτων έδωσε τη λύση.

Η απολύμανση των περιπολικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας αποτέλεσε τον τελευταίο καιρό ένα μεγάλο πρόβλημα, καθώς επανειλημμένως είχε καταγγελθεί ότι οι συνθήκες που επικρατούν εντός των οχημάτων είναι άθλιες τόσο για τους αστυνομικούς όσο και για τους πολίτες, που θα χρειαστεί να μπουν σ' αυτά.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων "φώναζε" προς όλες τις πλευρές ότι έπρεπε να βρεθεί λύση στο θέμα, αφού πλέον τα περιπολικά δεν πληρούσαν ούτε τους απλούς κανόνες υγιεινής. Οι "φωνές" τους, λοιπόν, εισακούστηκαν από τον ιδιοκτήτη ενός πλυντηρίου αυτοκινήτων, ο οποίος ανέλαβε για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δωρεάν τον καθαρισμό, το πλύσιμο και την απολύμανση.

"Η Ένωση μας εκφράζει τις ευχαριστίες προς τον επιχειρηματία, ο οποίος ανιδιοτελώς στέκεται στο πλευρό μας σ' αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ευχόμαστε να υπάρξουν και άλλοι μιμητές" δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Σταύρος Τσεκούρας.

Πηγή: news247
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ