2013-04-25 15:36:03
Φωτογραφία για Έρχεται το 5ο PICK 2013!
Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκεται ο σχεδιασμός του 5ου Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ Πάτρας (PICK 2013). Στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2013 οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης θα κλείσουν, το ιστορικό κέντρο θα πλημμυρίσει από κόσμο και η πολύχρωμη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών.

Το 5ο PICK 2013 (Patras International Circuit for Kart) σχεδιάζεται με γνώμονα το θέαμα για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ειδικότερα του αγωνιστικού Καρτ, και την ικανοποίηση για τους συμμετέχοντες. Αυξημένο ενδιαφέρον για συμμετοχή εκφράζουν οδηγοί από το εξωτερικό, που επιθυμούν να έλθουν στην Πάτρα για να διεκδικήσουν τη νίκη στη μοναδική αθλητική διοργάνωση για Καρτ στο είδος της στην Ελλάδα (και στην Ευρώπη την περσινή χρονιά).

Παρά το γεγονός ότι η περσινή διοργάνωση χαρακτηρίστηκε από τους αγωνιζόμενους και το κοινό σαν την καλύτερη απ’ όλες τις προηγούμενες, η Οργανωτική Επιτροπή έχει τοποθετήσει τον πήχη ακόμα ψηλότερα τη φετινή χρονιά.


Η Οργανωτική Επιτροπή του 5ου PICK 2013 ήδη προχωράει σε συνεργασίες στρατηγικής σημασίας που θα αναβαθμίσουν περαιτέρω τον θεσμό και θα αναδείξουν τη διοργάνωση όσον αφορά στην προβολή της Πάτρας και της Δυτικής Ελλάδας, ενισχύοντας παράλληλα την εικόνα της ευρύτερης περιοχής σαν τουριστικό προορισμό για επισκέπτες που τρέφουν ενδιαφέρον για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και όχι μόνο.

Σε φανατικό υποστηρικτή του θεσμού έχει εξελιχθεί ο δημοσιογράφος Τάκης Πουρναράκης, γνωστός από την επιμέλεια και παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών για την F1, ο οποίος οριστικοποίησε την συμμετοχή του -για τέταρτη χρονιά- στο PICK 2013, προκειμένου να καλύψει το αγωνιστικό διήμερο και τις παράλληλες εκδηλώσεις που αναμένεται να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Στην Πάτρα αποτελεί πια θεσμό μια διοργάνωση που για κάθε άλλη πόλη παραμένει απλά όνειρο! Μια διοργάνωση που προσφέρει πολλές συγκινήσεις για τους οδηγούς, τις ομάδες τους και τους φίλους του αθλήματος.

Για τους οδηγούς, η διαδρομή που αποτυπώνεται στο ιστορικό κέντρο της πόλης παρέχει μελετημένα σημεία για προσπεράσεις, στροφές και ευθείες, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας για τους αγωνιζόμενους και τους θεατές που διψούν για το θέαμα που προσφέρουν τα Καρτ.

Η μοναδικότητα του PICK, εκτός των άλλων, οφείλεται στο γεγονός ότι οι κεντρικοί δρόμοι του ιστορικού κέντρου της Πάτρας μεταμορφώνονται σε μία πίστα ταχύτητας, ώστε να φιλοξενήσει μια σειρά αγώνων, επιδείξεων και παράλληλων εκδηλώσεων.

peritroxon.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ