2013-04-25 13:30:10
Φωτογραφία για ΜΟΝΤΕΣ : ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ
Ορθάνοικτο παραμένει το θέμα των αδελφών Ντος Σάντος, Τζιοβάνι και Τζόναταν, που θέλει να αποκτήσει ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr".

Ο Ολυμπιακός, μέσω του μάνατζερ του Μίτσελ, επιδιώκει να κάνει το κόλπο γκρόσο με τους Μεξικανούς που είναι οι βασικές επιλογές του Ισπανού τεχνικού από την πατρίδα του, με τις τελικές διαπραγματεύσεις να αναμένονται στα τέλη Μαΐου. Κάτι άλλωστε που δήλωσε και ο μάνατζερ των δύο παικτών Βιθέντε Μόντες μιλώντας στο "readgoal.gr".

«Δεν υπάρχει κάτι νεότερο για το μέλλον τους. Και για τους δύο θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν. Με το που ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με την Μπαρτσελόνα και τη Μαγιόρκα θα συζητήσουμε για τις προτάσεις που θα έχουμε στα χέρια μας και θα αποφασίσουμε. Είμαστε σε επικοινωνία με την ελληνική ομάδα μέσω του Μαριάνο Αγιλάρ (ατζέντης του Μίτσελ), ο οποίος ταξίδεψε στην Ελλάδα πρόσφατα και έχουμε συμφωνήσει να μιλήσουμε ξανά στο τέλος της σεζόν. Δεν έχω να σας πω κάτι περισσότερο γιατί δεν υπάρχει. Καταλαβαίνω το ενδιαφέρον σας γιατί ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο κλαμπ και έχει κόσμο πίσω που θέλει να μαθαίνει τα νέα, όμως ισχύουν αυτά που σας είπα. Με τον Ολυμπιακό θα ξαναμιλήσουμε στο τέλος της σεζόν» συμπλήρωσε ο Βιθέντε Μόντες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ