2013-04-25 03:09:01
Φωτογραφία για Champions League: Ντόρτια!
Και όσοι έχετε παίξει ταβλάκι ξέρετε πως όταν λέμε "Ντόρτια" εννοούμε 4Χ4 στη περίπτωσή μας βέβαια έχουμε 2Χ4 γιατί τόσα φάγανε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.

Λέτε να τα γυρίσουν τα ματσάκια αμφότερες οι Ισπανικές ομάδες; Λίγο χλωμό το βλέπω, αλλά καλού, κακού, ας κρατάμε και πισινή δεν ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά στο συναρπαστικότερο άθλημα στο κόσμο.   Αν και φαίνεται πως δεν θα δούμε "ελ κλάσικο" στον τελικό -που δεν σας κρύβω ότι με χαλάει αυτό- ελπίζουμε να δούμε έναν όμορφο τελικό, από δύο γερμανικές ομάδες που απ΄ότι φαίνεται παίζουν μπαλίτσα.

Γερμανική κυριαρχία λοιπόν σε όλα τα μέτωπα... άστο καλύτερα μη τα μπερδέψουμε τα πράγματα με τα πολιτικά γιατί χαλάει όλη τη μαγεία. Πέρα από τη μικρή παρένθεση, αξίζει να τονίσουμε ότι μέσα στο γήπεδο μία ομάδα μπήκε σήμερα να αγωνιστεί και αυτή ήταν η Ντόρτμουντ η οποία έριξε 4 τεμάχια με την Ρεάλ να είναι ανήμπορη να αντιδράσει.


Φυσικά δεν θα κλείναμε το  άρθρο, χωρίς να κάνουμε μία αναφορά στον μεγάλο πρωταγωνιστή που το όνομά του εχθές το βράδυ, γράφτηκε με χρυσά γράμματα στο πάνθεον της ιστορίας και δεν είναι άλλος από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκιπου κέρασε τεσσάρα. Στην αντίπερα όχθη ο Ρονάλντο ήταν εκείνος που έδωσε ένα ψήγμα ελπίδας στην Ρεάλ με το γκολ που πέτυχε.

Οι συνθέσεις:

τόρτμουντ (Γιούργκεν Κλοπ): Βαϊντερφέλερ, Πίστσεκ (83’ Γκορκρόιτς), Χούμελς, Σούμποτιτς, Σμέλτσερ, Μπέντερ, Γκουντογκάν (91’ Σίμπερ), Μπλαστσικόφσκι (82’ Κελ), Γκέτσε, Ρόις, Λεβαντόφσκι.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζοσέ Μουρίνιο): Λόπεθ, Ράμος, Βαράν, Πέπε, Κοεντράο, Αλόνσο (80’ Κακά), Κεντίρα, Μόντριτς (69’ Ντι Μαρία), Εζίλ, Ρονάλντο, Ιγκουαίν (69’ Μπενζεμά).
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ