2013-04-25 02:18:03
Φωτογραφία για «Ο πολιτικός κόσμος πρέπει να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό»
Σε μια πρωτοποριακή, για τον Επίτιμο Πρόεδρο της ΝΔ, συζήτηση, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αντάλλαξε απόψεις με νέους ανθρώπους σχολιάζοντας την επικαιρότητα και όχι μόνο. Ο πρώην Πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, απάντησε σε ερωτήσεις νέων bloggers σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Free Thinking Zone της οδού Σκουφά.

Οι περισσότερες ερωτήσεις που του τέθηκαν, αφορούσαν την περίοδο της πρωθυπουργίας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ποια είναι η γνώμη του για τη σχέση του πολιτικού με τον πολίτη αλλά και τι πιστεύει σχετικά με την πολιτική οικονομικής λιτότητας που επικρατεί στη χώρα μας.

«Το χρέος μας είναι να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της Ελλάδας που είναι να την κάνουμε και πάλι ανταγωνιστική......Και να μείνουμε στην Ευρώπη», επεσήμανε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. «Πιστεύω ότι αυτή η αυστηρή πολιτική που ακολουθείται από την ΕΚΤ θα χαλαρώσει. Κανείς δεν θα μας χαρίσει λεφτά. Πρέπει να δουλέψουμε και πρέπει να φτιάξουμε μια οικονομία ανταγωνιστική». Ενώ ξεκαθάρισε πως «Δεν του είπαμε του ελληνικού λαού την αλήθεια ακόμη. Πρέπει να ζήσουμε με αυτά που έχουμε. Ο πολιτικός κόσμος πρέπει να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Το μέλλον ανήκει στην καινούργια γενιά» ανέφερε χαρακτηριστικά.


«Ο πολιτικός δεν μπορεί να ζει μακριά από τον κόσμο. Η συμβουλή που θα έδινα είναι ότι ο πολιτικός πρέπει να ζει κοντά στον κόσμο» τόνισε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για τις σχέσεις μεταξύ πολιτικών και πολιτών.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως «η ΝΔ επί των ημερών μου ήταν ένα αληθινά δημοκρατικό κόμμα στο οποίο χωρούσαν οι πάντες». «Κάναμε ότι μπορούσαμε» είπεγια την εποχή της πρωθυπουργίας του και πρόσθεσε ότι «η ανατροπή δεν προήλθε τελικά από εσωτερική αδυναμία».

«Πρώτα παράγεις και μετά μοιράζεις........πρέπει η κάθε χώρα να χαλάει όσα χρήματα έχει» σχολίασε για την πολιτική οικονομικής λιτότητας που ασκείται στη χώρα μας. «Το δράμα της Ελλάδας αρχίζει από το 1981. Τότε το ΠΑΣΟΚ εισήγαγε την πολιτική ελλειμμάτων» είπε μεταξύ άλλων ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΝΔ.

«Δεν είμαστε λαός μόνο με ελαττώματα. Μην ακούτε τι λένε συνεχώς για την Ελλάδα......ο Έλληνας έχει πολλά προσόντα αρκεί κανείς να μπορέσει να τα αξιοποιήσει», και συνέχισε λέγοντας πως «Η πολιτική είναι η υπέρτατη αρχή όλων. Για αυτό προσέχετε όταν ψηφίζετε. Την ψήφο του ο πολίτης πρέπει να την προσέχει».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια βασική αδυναμία..... Δεν είναι ένα ενιαίο κόμμα» σχολίασε για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ