2013-04-24 23:54:31
Φωτογραφία για ΝΤΟΡΤΙΑ Η ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΜΕ... ΚΑΡΕ ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Με... "καρέ" του φανταστικού, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, η Ντόρτμουντ νίκησε με 4-1 την Ρεάλ στο "Westfalenstadion" και έχει τεράστιο προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό, ενώ το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο κράτησε ζωντανή την "βασίλισσα" εν όψει της ρεβάνς στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" και έτσι δεν είναι στην ίδια μοίρα με την Μπαρτσελόνα, η οποία μία μέρα πριν έχασε με 0-4 από την Μπάγερν στο Μόναχο.

Μια καταπληκτική, καταιγιστική και πληθωρική Ντόρτμουντ «σκόρπισε» της Ρεάλ Μαδρίτης, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφσκι, ο οποίος σκόραρε και τα τέσσερα τέρματα (8’, 50’, 55’, 66’ πεν.) και «έκανε» ότι ήθελε την άμυνα των Ισπανών.

Πλέον όλα δείχνουν... Γερμανικό εμφύλιο στον τελικό του Champions League, εκτός και αν οι Ισπανοί αποφασίσουν να... πουν την τελευταία τους κουβέντα!

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ, Πίστσεκ (83' Γκρόσκροϊτς), Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτσερ, Σβεν Μπέντερ, Γκιουντογάν, Μπλαστσικόβσκι (82' Κελ), Γκέτσε, Ρόις, Λεβαντόφσκι.

ΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Βαράν, Φάμπιο Κοεντράο, Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο (80' Κακά), Μόντριτς (66' Ντι Μαρία), Μεσούτ Εζίλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (69' Μπενζεμά).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ