2013-04-24 21:26:27
Φωτογραφία για ΥΜΝΟΙ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΓΙΑ... ΖΙΟΒΑΝΙ!
Το φετινό πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό ήταν ένα από τα πιο εύκολα στην ιστορία του. Οι ερυθρόλευκοι τερμάτισαν με 77 βαθμούς και η διαφορά που είχαν από τον δεύτερο ΠΑΟΚ ήταν στους 15 βαθμούς, κάτι που δείχνει και την ποιότητα των ερυθρόλευκων σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες.

Σε αυτό στάθηκε μιλώντας στον «Γαύρο» και ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα, ενώ μίλησε και για τη νέα χρονιά.

Αρχικά, ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στον Τζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα, ο οποίος είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών. «Νομίζω πως ό,τι και να πούμε για τον Τζιοβάνι είναι λίγο. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ήρθε στον Ολυμπιακό και γενικώς χαίρομαι που η ομάδα μας έδωσε τη δυνατότητα να τον έχουμε συμπαίκτη. Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο», ήταν το πρώτο του σχόλιο για να συνεχίσει:

«Πραγματικά έχω ζήσει πάρα πολλούς συμπαίκτες και πολλούς αντιπάλους. Ωστόσο, αυτή την επαφή με την μπάλα και την αγάπη που είχε γι’ αυτή δεν την έχω συναντήσει σε κανέναν άλλον. Είναι ένας ξεχωριστός ποδοσφαιριστής».


Ολοκληρώνοντας για τον Βραζιλιάνο «μάγο» είπε: «Καλό είναι που τον τιμάει ο Ολυμπιακός. Αλλά να ξέρετε κάτι. Πέρα από τις τιμές, που όλες του αξίζουν, το ακόμα πιο σπουδαίο είναι ότι δεν θα τον ξεχάσει ποτέ και ο κόσμος. Δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό του. Αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία».

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς έχει γράψει το όνομά του με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία του συλλόγου και έχει πανηγυρίσει 12 πρωταθλήματα με τους ερυθρόλευκουςς. Μιλώντας για τον 40ό τίτλο, ο «Τζόλε» είπε: «Αξιζε ο Ολυμπιακός να πάρει το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει καν θέμα συζήτησης πάνω σε αυτό. Ηταν η πιο σταθερή και πιο καλή ομάδα φέτος. Και εύχομαι να έχει ανάλογη συνέχεια και ανάλογα αποτελέσματα και τη νέα χρονιά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ