2013-04-24 20:48:05
Φωτογραφία για ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΙΜΠΑΝΙΕΘ...
Ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ που βρέθηκε στην φιέστα των πρωταθλητών και έμεινε για αρκετές μέρες στην Αθήνα θα μεταβεί ξανά στην Ελλάδα για μεταγραφικές επαφές με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr".

Ο Ισπανός ατζέντης επιβεβαίωνε στην πατρίδα του την παρουσία του στην Αθήνα αν και δεν ήταν ο μόνος μάνατζερ που έδωσε το παρών στο Καραϊσκάκη και το V' Ammos και ο οποίος είχε επαφές με τους παράγοντες του Ολυμπιακού. Ο Ιμπάνιεθ μαζί με τον εκπρόσωπο του Μίτσελ θα παίξουν ρόλο-κλειδί για τις μεταγραφές που θα γίνουν από την Ισπανία ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Φερνάντο Κονσεντίνο.

Από την Ισπανία πάντως ανέκυπτε την Τετάρτη η πληροφορία, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, πως ο Ιμπάνιεθ θα έρθει ξανά στην Ελλάδα. Όσο για τον Αργεντινό ατζέντη πρόκειται να αφιχθεί και πάλι στην χώρα μας για παίκτες είτε τον Μαϊο είτε τον Ιούνιο. Την ίδια στιγμή οι προτάσεις που έρχονται στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για παίκτες είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά και προέρχονται κυρίως από Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Πορτογαλία και Αγγλία.

Οι πρωταθλητές αναζητούν παίκτες για την θέση του γκολκίπερ, για εκείνη του επιτελικού και ακραίου που να μπορεί να παίξει δεξιά και αριστερά ενώ είναι υπό σκέψη για έναν αμυντικό χαφ και έναν σέντερ φορ. Με άλλα λόγια οι συζητήσεις γίνονται για 3-5 παίκτες. Η προσοχή και το βάρος έχει πέσει σε ποδοσφαιριστές αρκετά νεαρούς σε ηλικία με μεταπωλητική αξία και που να έχουν όμως σημαντικές παραστάσεις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ