2013-04-24 19:30:05
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ Ο ΓΚΕΤΣΕ, ΣΤΗΝ... ΠΥΡΑ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Μάριο Γκέτσε είναι το πρόσωπο των ημερών στη Γερμανία μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στην... μισητή, για τους οπαδούς της Ντόρτμουντ, Μπάγερν Μονάχου και έχει προκαλέσει οργή στις τάξεις των οπαδών της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

Αφού πρώτα τον αποκάλεσαν "Ιούδα" για τη μεταγραφή του στους Βαυαρούς έναντι 37 εκατομμυρίων ευρώ, οι οπαδοί της Μπορούσια Ντόρτμουντ έκαψαν και τη φανέλα του.

Εν τω μεταξύ, με ενδιαφέρον αναμένεται η υποδοχή που θα επιφυλάξουν οι οπαδοί της Μπορούσια στον νεαρό ποδοσφαιριστή στον αποψινό ημιτελικό του champions league με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπορεί οι οργανωμένοι της Ντόρτμουντ να ανακοίνωσαν πως θα στηρίξουν τον Γκέτσε στο ματς με την Ρεάλ, δεν συμβαίνει το ίδιο όμως με όλους τους οπαδούς της ομάδας, αφού ήδη, αρκετοί από αυτούς αρχίζουν και καίνε φανέλες του –πρώην πλέον- αγαπημένου τους παιδιού, αφού δεν μπορούν να δεχθούν πως το «καμάρι» τους πηγαίνει στην μισητή αντίπαλο που πάντοτε «μαζεύει» ότι καλό κυκλοφορεί στη Γερμανία.

Οι οργανωμένοι ανακοίνωσαν πως θα του σταθούν στα παιχνίδια με την Ρεάλ Μαδρίτης αφού, αφενός τον χρειάζονται, αφετέρου καταλαβαίνουν πως από την στιγμή που η Μπάγερν πλήρωσε την ρήτρα των 37 εκατομμυρίων ευρώ, δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό...
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ