2013-04-24 15:51:05
Φωτογραφία για InfoQuest Technologies: Συμφωνία συνεργασίας με τη IBM
Συμφωνία συνεργασίας με τη IBM για τη διάθεση των προϊόντων hardware της IBM στην ελληνική και στην κυπριακή αγορά υπέγραψε η Info QuestTechnologies, μέλος του ομίλου Quest.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας με την ΙΒΜ, η Info QuestTechnologies θα παρέχει στην ελληνική και στην κυπριακή αγορά την πληρέστατη γκάμα λύσεων της IBM, η οποία καλύπτει το σύνολο των αναγκών της Εταιρικής IT Υποδομής, συμπεριλαμβάνοντας Servers, συστήματα Storage και ολοκληρωμένα συστήματα Pureflex για μεσαίου και μεγάλου μεγέθους οργανισμούς.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αξιοποιώντας το ευρύτατο δίκτυο μεταπωλητών της και διαθέτοντας τόσο τις υποδομές logistics όσο και το πιστοποιημένο ανθρώπινο δυναμικό, η Info Quest Technologies προσδοκά στην παροχή προηγμένων ολοκληρωμένων λύσεων γύρω από το οικοσύστημα της IBM, δίνοντας σε όλο και περισσότερες επιχειρήσεις τη δυνατότητα να εκσυγχρονίσουν την υποδομή τους, να μειώσουν τα κόστη τους και να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους, αξιοποιώντας τα κορυφαία προϊόντα της διεθνούς αγοράς.


Μέσω της Info Quest Technologies είναι διαθέσιμη η πλήρης γκάμα προϊόντων hardware της IBM, ενώ ήδη προσφέρεται στην αγορά σε ανταγωνιστικές τιμές η βασική σειρά Servers, IBM X-Series.

Όπως σημειώνεται, η Info Quest Technologies σήμερα, όπου οι αντιξοότητες στην Ελληνική αγορά έχουν διογκωθεί, δίνει, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, βαρύτητα στο ρόλο του διανομέα προστιθεμένης αξίας.
moneypost.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΙΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΙΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ