2013-04-24 12:58:04
Φωτογραφία για Από το αμφιθέατρο ... στις πίστες!
της Κορίνας Καφετζοπούλου

Ο Γιώργος Γκόγκολος έχει μια ζεστή, παθιάρικη φωνή, είναι εκφραστικός κι όλα αυτά τα συνδυάζει με μία εντυπωσιακή εξωτερική του εμφάνιση.

Στη σκηνή του "Ελλάδα έχεις ταλέντο"

Έχει το "πακέτο" όπως είπε η κριτική επιτροπή της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Ελλάδα έχεις ταλέντο» το 2009 όταν τον πρωτοαντίκρισε - αρχικά διστακτικά.

Πριν ακόμα ολοκληρώσει το τραγούδι του, οι γνώμες είχαν αλλάξει, και οι καλές κριτικές ήταν γεγονός.

Τέσσερα χρόνια μετά αποδεικνύεται ότι είναι και «προσγειωμένος» δεν έχει έπαρση, δεν είναι "ψώνιο" και αντιμετωπίζει το τραγούδι ως μια ευκαιρία ή μια ακόμα επιλογή για το μελλοντικό επαγγελματικό προσανατολισμό του.

Δεν είναι τυχαίο ότι όταν έλαβε μέρος στο διαγωνισμό δεν σταμάτησε τις σπουδές του στο Ρέθυμνο. Προχώρησε και τώρα ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, στην επιχειρηματικότητα.


Ο 26χρονος Γιώργος Γκόγκολος είναι από το Ηράκλειο και με το τραγούδι και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» έμπλεξε ... μάλλον τυχαία.

Παρά το γεγονός ότι για 11 χρόνια σπούδαζε πιάνο και τραγουδούσε περισσότερο για προσωπική του ανάγκη, όλα άλλαξαν όταν πήγε να σπουδάσει στο Ρέθυμνο. Εκεί για το χαρτζιλίκι του ξεκίνησε να δουλεύει σε κουτουκάκια.

Κάποιος φίλος που τον είχε ακούσει του πρότεινε να συμμετάσχει στην εκπομπή. Αν και είπε "ναι", το βήμα αυτό ήταν πολύ μεγάλο.

«Ήταν μια μεγάλη απόφαση για μένα. Ήμουν ένα παιδί από την επαρχία που ξαφνικά θα το έβλεπαν σε μια εκπομπή πανελλαδικά - δεν είναι και τόσο εύκολο. Από το άγχος μου δεν μπορούσα να κοιμηθώ πριν εμφανιστώ. Με στήριξαν όμως οι γονείς μου και προχώρησα», είπε στο MadeinCreta.

Έχει ήδη στο ενεργητικό του, συνεργασία με το Γιάννη Πλούταρχο!

Πριν πάει, όμως, ήξερε καλά ότι αυτή η δημοσιότητα είναι εφήμερη, και σου ανοίγει πόρτες μόνο για ένα σύντομο πολύ σύντομο διάστημα.

Για αυτό και ποτέ δεν έχασε τον αρχικό του στόχο, που ήταν η ολοκλήρωση των σπουδών του. Άλλωστε όπως δηλώνει ο ίδιος είναι περισσότερος "άνθρωπος της ημέρας".

«Σου δίνει μια ευκαιρία η τηλεόραση αλλά αν δουλεύεις δυο φορές την εβδομάδα δεν μπορείς να τα αφήσεις όλα. Πέρα από αυτό όμως εγώ ποτέ δεν σκέφτηκα να εγκαταλείψω τις σπουδές μου».

Εντυπωσιακή παρουσία, όσο και φωνή!

Πώς όμως διαχειρίστηκε την αναγνωρισιμότητα;

«Τότε υπήρχε μια αναγνωρισιμότητα, αλλά ήταν προσωρινή. Αυτό το ήξερα και είχα τα «μυαλά μέσα στο κεφάλι μου».

Ήξερα ότι θα χαθεί σύντομα, ότι θα διαρκέσει το πολύ ένα μήνα. Αυτό που έπρεπε εγώ να κάνω γρήγορα ήταν να «χρησιμοποιήσω» τη δημοσιότητα για τις επαγγελματικές μου κινήσεις και να δουλέψω».

Και αυτό έγινε! Δούλεψε δίπλα στην Καίτη Γαρμπή, το Γιάννη Πλούταρχο, τον Πάνο Καλλίδη, τον Κωνσταντίνο Αργυρό κ.ά.

Όσον αφορά στα σχέδια του θέλει να πάρει το μεταπτυχιακό και να κάνει τη δική του προσωπική δουλειά.

«Τώρα νιώθω έτοιμος για να κάνω δίσκο. Αυτό θα ήθελα αυτή την περίοδο. Αν τα καταφέρω, να γίνω γνωστός μέσω της προσωπικής μου δουλειάς».

madeincreta.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ