2013-04-23 23:49:06
Φωτογραφία για ΣΑΡΩΤΙΚΗ... ΜΠΑΓΕΡΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Σαρωτική η Μπάγερν, νίκησε 4-0 την Μπαρτσελόνα στο Μόναχο και δείχνει να... έκλεισε θέση στον τελικό του Champions League στο "Γουέμπλεϊ"! Μίλερ(2), Γκόμεζ, Ρόμπεν τα γκολ. Οφσάιντ στο 2ο, φάουλ στο 3ο ζήτησαν οι Καταλανοί από τον Ούγγρο Κασάι. Πρωτομαγιά στο "Καμπ Νου" η ρεβάνς.

Η ανατροπή για τους "μπλαουγκράνα" σε 8 βράδια φαντάζει πολύ δύσκολη, ακόμη και για την κορυφαία ομάδα των τελευταίων ετών.

Οι Βαυαροί έχουν την πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη και το απέδειξαν, νικώντας με εξαιρετική εμφάνιση αρκετά εύκολα την Μπαρτσελόνα.

Φυσικά, υπήρχαν διαιτητικά λάθη που την βοήθησαν, για την ακρίβεια την βοήθησαν πολύ, καθώς το δεύτερο γκολ από τον Μάριο Γκόμεθ και το τρίτο από τον Άριεν Ρόμπεν, δεν έπρεπε να μετρήσουν, για οφ-σάιντ και φάουλ, αντίστοιχα.

Ο Ολλανδός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, όπως και ο Τόμας Μίλερ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, το 1ο και το 4ο, φτάνοντας τα 7 στην διοργάνωση.

Εκτός τόπου και χρόνου οι φιλοξενούμενοι, έγιναν έρμαιο στις ορέξεις των Βαυαρών, που δεν πήραν καμία ουσιαστική βοήθεια από τον πάγκο.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Σβάινσταϊγκερ, Τόμας Μίλερ (83' Πισάρο), Ρόμπεν, Ριμπερί (89' Σατσίρι), Μάριο Γκόμεθ (71' Λουίζ Γκουστάβο).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μπάρτρα, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο (83' Βίγια), Αλέξις Σάντσες, Μέσι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ