2013-04-23 22:46:09
Φωτογραφία για ΣΤΟΡΚ : ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
Μπορεί οι Νέοι του Ολυμπιακού να έφτασαν μέχρι τους «8» της Ευρώπης και να κατέκτησαν και το πρωτάθλημα Ελλάδας, αλλά όσον αφορά τον προβιβασμό στην πρώτη ομάδα ο προπονητής τους, Μπερντ Στορκ, τους πιστεύει, αλλά παράλληλα τονίζει πως θα πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν: 

«Έχουν πολύ δρόμο για να φτάσουν στο επίπεδο της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού γιατί είναι τελείως διαφορετικά εκεί. Χρειάζονται αρκετή δουλειά και πολλή προπόνηση για να τα καταφέρουν. Πρέπει να βρούμε τρόπο ώστε αυτά τα παιδιά να βελτιωθούν και να είναι έτοιμα για τη συνέχεια της πρώτης ομάδας. Αυτό είναι το σημαντικό, να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο. Σίγουρα έχουν το ταλέντο και υπάρχουν αρκετά καλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα, αλλά είναι άλλο επίπεδο εκεί και πρέπει να δουλέψουν αρκετά για να μπορέσουν να ανταποκριθούν.

Το σημαντικό είναι να μη σταματήσουν τώρα, να συνεχίσουν την καλή δουλειά που κάνουν. Και φυσικά η πίεση στην πρώτη ομάδα είναι αρκετά διαφορετική και ακόμη μεγαλύτερη για τα παιδιά αυτής της ηλικίας. Σίγουρα μπορέσαμε να κοντράρουμε στην Ευρώπη ομάδες όπως η Άρσεναλ, που είχε ποδοσφαιριστές που παίζουν με την πρώτη ομάδα, αλλά και πάλι αυτό δεν σημαίνει κάτι. Αν δεν δουλέψουν τα παιδιά, δεν θα μπορέσουν να βελτιωθούν. Αυτό θέλουμε: βελτίωση των ποδοσφαιριστών».


Όσον αφορά το ντεμπούτο του Νίκου Ιωαννίδη στην πρώτη ομάδα στον πρόσφατο πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Πανθρακικό στο «Γ. Καραϊσκάκης», σχολίασε: «Ο Ιωαννίδης σίγουρα έπαιξε καλά με τον Πανθρακικό, του έδειξαν εμπιστοσύνη από την πρώτη ομάδα και είναι σημαντικό που πήγε καλά και ένιωσε αυτή την ατμόσφαιρα του γηπέδου και της πρώτης ομάδας, αλλά θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει αν θέλει να πετύχει περισσότερα πράγματα στο μέλλον».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ