2013-04-23 20:00:15
Φωτογραφία για ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΓΙΑ ΣΑΛΙΝΟ ΚΑΙ ΜΠΕΝΦΙΚΑ...
Ο Λεάντρο Σαλίνο, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό προφορικά με τον Ολυμπιακό εμφανίζεται διαρκώς... «κλεισμένος» σε άλλες ομάδες.

Η A Bola, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, έβαλε στο... κόλπο της απόκτησης του Σαλίνο και την Μπενφίκα. Επιπλέον για τον Βραζιλιάνο μπακ της Μπράγκα, για τον οποίο, τις τελευταίες μέρες, υπάρχουν δημοσιεύματα που συνδέουν την υπόθεσή του με εκείνη του Ανδρέα Τάτου που θέλει ο πορτογαλικός σύλλογος, έχουν δει το φως της δημοσιότητας ήδη αρκετές ομάδες από την Πορτογαλία και όχι μόνο.

Ο Νέλσον Αλμέϊδα όμως που είναι ένας εκ των εκπροσώπων του παίκτη είπε στο ράδιο "Renascença": «Δεν γνωρίζουμε κάτι για την Μπενφίκα, όμως είναι πάντα καλό να υπάρχει ενδιαφέρον για τον Λεάντρο απ' όπου και εάν αυτό προέρχεται. Ποιός παίκτης δεν θα ήθελε να παίξει στη Μπενφίκα; Όμως δεν υπάρχει κάτι. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι, όμως για την ώρα σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Μπράγκα».

Ο Ολυμπιακός από την μεριά του δεν ανησυχεί για την υπόθεση. Παρακολουθεί όλα τα δρώμενα και τις τοποθετήσεις για τον παίκτη και θα κινηθεί όποτε το κρίνει εκείνος σωστό και σκόπιμο. Πάντως το προφορικό deal του Σαλίνο με τον Ολυμπιακό δεν φαίνεται να έχει διαφοροποιηθεί...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ