2013-04-23 19:04:34
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΖΙΜΠΟΥΡ-ΑΝΕΛΚΑ» ...ΛΕΝΕ ΣΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Καμία ισχύ δεν έχει το δημοσίευμα των Ιταλών για την πιθανότητα ανταλλαγής Ανελκά-Τζιμπούρ όπως προέκυπτε από τους ανθρώπους της Γιουβέντους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", από την Ιταλία στον ιστορικό σύλλογο έγιναν γνώστες του συγκεκριμένου δημοσιεύματος ξεκαθαρίζοντας πως δεν «υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για Τζιμπούρ και φυσικά το δημοσιεύματα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Στη Γιουβέντους με βάση την ενημέρωση που ανέκυπτε δεν έχουν καμία πρόθεση να ασχοληθούν με τον Αλγερινό φορ του Ολυμπιακού και επίσης δεν έχουν σκέψεις να δώσουν στον Ολυμπιακό τον Νικολά Ανελκά στην παρούσα φάση.

Όσον αφορά την επίσημη τοποθέτηση που έχει κάνει ο ίδιος ο Ανελκά στο twitter του στις 28 Μαρτίου... «Δεν σκέφτηκα ποτέ να λύσω το συμβόλαιό μου με την Γιουβέντους. Για ακόμα μία φορά το 10Sport διοχετεύει ηλίθιες πληροφορίες!!!», έγραψε επακριβώς στο προφίλ του ο... οργισμένος τότε άσος για ρεπορτάζ που τον ήθελε να αποχωρεί από την ομάδα.

Είναι σαφές πάντως ότι δεν είναι και τόσο σίγουρο πως ο Ανελκά θα είναι και του χρόνου στην ομάδα της Γιουβέντους την ώρα που κύκλοι μάνατζερ υποστηρίζουν ότι ο Γάλλος προτείνεται σε ένα σωρό ομάδες, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ