2013-04-23 14:54:12
Φωτογραφία για Στα ανταλλάγματα για να πάρει Πιόλι η Ρόμα οι Ταχτσίδης-Τοροσίδης
Η Ρόμα έχει ως βασικό υποψήφιο για την άκρη του πάγκου τον Στέφανο Πιόλι και μέσα στα ανταλλάγματα που είναι διατεθειμένη για να τον πάρει από τη Μπολόνια είναι και οι Βασίλης Τοροσίδης και Παναγιώτης Ταχτσίδης.

Μετά τις λαθεμένες επιλογές της τελευταίες διετίας με τους Λουίς Ενρίκε και Ζντένεκ Ζέμαν, η διοίκηση της Ρόμα επιθυμεί να φέρει το ερχόμενο καλοκαίρι έναν προπονητή ο οποιός θα ταιριάξει στην ομάδα και σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ ο εκλεκτός των "τζαλορόσι" είναι ο Στέφανο Πιόλι.

Με το θέμα της ανανέωσης του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι (πρώτη επιλογή) να παραμένει ανοιχτό στη Μίλαν μέχρι το τέλος της σεζόν (καθοριστικό ρόλο θα παίξει το αν θα βγουν ι Μιλανέζοι στο νέο CL μέσω της τρίτης θέσης), η Ρόμα εξετάζει ήδη σοβαρά την επόμενη επιλογή της που είναι ο νυν τεχνικός της Μπολόνια.

"Δεν είναι μυστικό πως ο Βάλτερ Σαμπατίνι είναι θαυμαστής του Στέφανο Πιόλι, που τον συνάντησε δύο χρόνια πριν στη Βερόνα για να του προσφέρει δουλειά στον πάγκο της Ρόμα πριν επικρατήσει η γραμμή του Μπαλντίνι, ο οποίος είχε προτιμήσει το στοίχημα Λουίς Ενρίκε", αναφέρει χαρακτηριστικά σε σημερινό της δημοσίευμα η "Corriere dello Sport" η οποία αποκαλύπτει μάλιστα πως προκειμένου η Ρόμα να τον πάρει από τη Μπολόνια, βάζει στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών τους Τοροσίδη και Ταχτσίδη.

Αναλυτικά, το κείμενο αναφέρει: "Ο Πιόλι εξασφάλισε φέτος μία άνετη παραμονή στη Serie A για τη Μπολόνια και ανανέωσε με την ομάδα της Αιμιλίας μέχρι το 2015..
. Ο Σαμπατίνι όμως δεν θέλει να αποκλείσει την περίπτωσή του και αν ο Πιόλι γίνει βασικός υποψήφιος για τη Ρόμα ελπίζει να πείσει τη Μπολόνια να αποδεσμεύσει τον προπονητή προσφέροντας έμψυχα ανταλλάγματα.

Έτσι είναι διατεθειμένη να επιτρέψει την παραμονή του Τζανλούκα Κούρτσι (αυτή τη στιγμή αγωνίζεται δανεικός) στη Μπολόνια και να της παρέχει τη δυνατότητα επιλογής από ένα γκρουπ παικτών, που συμπεριλαμβάνονται οι Νίκο Λόπες, Παναγιώτης Ταχτσίδης και Βασίλης Τοροσίδης".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ