2013-04-23 11:04:29
Φωτογραφία για Και πάλι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Κώστας Γκιουλέκας...!!!
Την απόφασή του , να είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος  Θεσσαλονίκης , στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές , ανακοίνωσε , ο βουλευτής της  ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Θεσσαλονίκης,  Κώστας Γκιουλέκας.

Ο κ. Γκιουλέκας δημοσιοποίησε την απόφασή του αυτή , σε συνάντηση που είχε προ ημερών με τον « ομοιδεάτη» του  Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

« Είμαι βέβαιος ότι η καλή συνεργασία θα συνεχιστεί απρόσκοπτα και μετά τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με τον κ. Τζιτζικώστα – με τη βοήθεια του Θεού και των πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας– πάλι στη θέση του Περιφερειάρχη και εμένα, από τη θέση του Δημάρχου» ήταν η  δήλωση του κ. Γκιουλέκα, που διανεμήθηκε μάλιστα μέσω ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου.

Η εσπευσμένη από πλευράς κ. Γκιουλέκα ανακοίνωση των προθέσεών του ,προκαταλαμβάνει τις όποιες αποφάσεις της ηγεσίας του κόμματός του και προσωπικά του πρωθυπουργού κ. Σαμαρά , δεδομένης της πολιτικής σπουδαιότητας που έχει η έκβαση της εκλογικής μάχης στο Δήμο της Θεσσαλονίκης.


Και αυτό  θέλει να προλάβει ο κ. Γκιουλέκας , γνωρίζοντας προφανώς τις σκέψεις ή τις προθέσεις της ηγεσίας της ΝΔ , για την επιλογή ως υποψηφίου Δημάρχου ενός τελείως άφθαρτου  προσώπου , ευρείας αποδοχής , που θα μπορούσαν να στηρίξουν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ , στο πλαίσιο μιας άτυπης πανελλαδικής συνεργασίας , εφόσον συνεχίζει και υπάρχει η τριτοκομματική κυβέρνηση συνεργασίας .

Και σε κάθε περίπτωση ενός προσώπου , που δεν θα έχει καμία , μα καμία σχέση , ούτε θα προκαλεί συνειρμούς ,με το «γαλάζιο παρελθόν» της Θεσσαλονίκης , Παπαγεωργίου και Ψωμιάδη.
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ