2013-04-22 23:15:47
Φωτογραφία για Χαμός στη Λέτσε με τις....ερωτικές περιπέτειες του Ντραμέ
Απίστευτο σκηνικό στην Ιταλία: παίκτης της Λέτσε έκλεψε ιερόδουλη αφού πρώτα απόλαυσε τις ερωτικές υπηρεσίες της ενώ στη συνέχεια χτύπησε την τρανσέξουαλ φίλη της που έσπευσε να τον καταδιώξει. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο 21χρονος Ουσμάν Ντραμέ, ο οποίος ανήκει από τον περασμένο Ιανουάριο στη Λέτσε (μεταγραφή από την Άσκολι, με την Πάντοβα να έχει πάντως τα δικαιώματά του), κάθισε στις εξέδρες στο τελευταίο ματς της ομάδας του με την Φεράλπι Σαλό και λίγη ώρα αργότερα θέλησε να ζήσει μία βραδιά που να έχει ρόλο... πρωταγωνιστή.

Έτσι, πήρε τη μηχανή του και κατευθύνθηκε προς την γειτονική πόλη Ρουντιάε και συγκεκριμένα σε μία περιοχή όπου φημίζεται για το γεγονός ότι αποτελεί πιάτσα για ιερόδουλες και τρανσέξουαλ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, ο Γάλλος επιθετικός ζήτησε τις ερωτικές υπηρεσίες μίας Νιγηριανής ιερόδουλης, προσφέροντάς της ως αντάλλαγμα το I-Phone του, καθώς δεν είχε μετρητά πάνω του.


Η κοπέλα δέχτηκε την πρόταση όμως μετά το πέρας της ερωτικής τους συνεύρεσης, ο Ντραμέ αποδείχτηκε "μνημείο ασυνέπειας", καθώς όχι μόνο δεν τήρησε την υπόσχεσή του δίνοντας το κινητό του αλλά αντίθετα της έκλεψε και την τσάντα.

Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή με το μηχανάκι του, για να γίνει όμως αντιληπτός από μία τρανσέξουαλ φίλη του θύματος η οποία και άρχισε να τον καταδιώκει.

Η συνέχεια βρήκε τον Ντραμέ να χτυπάει την τρανσέξουαλ, με το δεύτερο θύμα του να ειδοποιεί αμέσως την αστυνομία και λίγο αργότερα να επιτυγχάνεται η σύλληψή του.

Να σημειωθεί πως αφότου έγιναν γνωστά τα "καμώματά" του, η επίσημη Λέτσε ανακοίνωσε πως αποκλείει τον Ντραμέ από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα του συλλόγου ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για άμεση διακοπή του συμβολαίου του αλλά και για μήνυση εις βάρος του "για προσβολή της εικόνας του συλλόγου".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ