2013-04-22 21:36:03
Φωτογραφία για ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ... ΜΗΝΥΜΑΤΑ
Ομιλία για την ενότητα του Ολυμπιακού και μία μικρή μερίδα που προσπαθήσει να δημιουργήσει προβλήματα έστειλε στο περιθώριο της γιορτής των βετεράνων του Θρύλου ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων ήταν ένας εκ των προέδρων που τιμήθηκαν στην σπουδαία βραδιά των βετεράνων του Ολυμπιακού. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στάθηκε στους τίτλους που έχει πάρει η ομάδα του αλλά και στην προσπάθεια ορισμένων να προξενήσουν προβλήματα...

Ανάμεσα στα άλλα ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποστήριξε: «Όταν ανέλαβα τον Ολυμπιακό είχα υποσχεθεί 20 πρωταθλήματα. Έχουμε πάρει 3 τίτλους και νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο. Για το καλοκαίρι έχουμε όλον τον χρόνο μπροστά μας για να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Από εκεί και πέρα είναι καλό στον Ολυμπιακό να είμαστε όλοι μία γροθιά και νομίζω πως είμαστε.

Υπάρχουν βέβαια και κάποιες εξαιρέσεις. Άνθρωποι που το παίζουν Ολυμπιακοί και καθημερινά από εκεί που γράφουν και συζητούν βρίζουν και προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Είναι ελάχιστοι: 100, 200 ή 300. Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτούς. Υπάρχουν εκατομμύρια οπαδοί μας σε Ελλάδα και Ευρώπη και δεν μπορούν αυτοί να χαλάσουν το κλίμα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ