2013-04-19 21:33:04
Φωτογραφία για Bόλος: Σύλληψη 28χρονου για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος
Από εκπρόσωπο του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, εκτιμάται ότι, κατά τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια περίπου, αφαιρέθηκε ηλεκτρική ενέργεια συνολικής αξίας... 6.500 ευρώ.

Συνελήφθη, την Πέμπτη 18/04 το πρωί στη Νέα Ιωνία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ιωνίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ένας 28χρονος Έλληνας, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Επιπλέον, αναζητείται άλλος ένας ημεδαπός, ηλικίας 33 ετών.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αρμόδιο συνεργείο του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.), ο 28χρονος κατελήφθη επ΄ αυτοφώρω να ηλεκτροδοτεί την οικία του 33χρονου Έλληνα, έχοντας συνδεθεί παράνομα με το δίκτυο της Δ.Ε.Η., χρησιμοποιώντας για το σκοπό αυτό ακατάλληλη καλωδίωση, χωρίς τη χρήση παροχής.

Από εκπρόσωπο της ζημιωθείσας επιχείρησης εκτιμάται ότι, από το Δεκέμβριο του έτους 2008 έως σήμερα αφαιρέθηκε κατ’ αυτόν τον τρόπο ηλεκτρική ενέργεια συνολικής αξίας 6.500 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.
e-volos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ